Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sözde ittifaktan nefret söylemi! TİP Başkanı Erkan Baş, Ak Parti ve MHP seçmenini "düşman" ilan etti

Sözde ittifaktan nefret söylemi! TİP Başkanı Erkan Baş, Ak Parti ve MHP seçmenini "düşman" ilan etti

İçerisinde HDP, TİP, Toplumsal Özgürlük Partisi, Emekçi Hareket Partisi, Halkevleri ve Sosyalist Meclisler Federasyonu'nun yer aldığı ittifakta TİP Başkanı Erkan Baş, Ak Parti ve MHP seçmenini "düşman" olarak nitelendiren bir paylaşımda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:51

Türkiye'de 2023 seçimlerine gidilirken, yeni ittifaklar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Altılı masaya alternatif olarak PKK/HDP yandaşı partiler tarafından oluşturulan Emek ve Özgürlük İttifakı’nda TİP Başkanı Erkan Baş’ın AK Parti ve MHP seçmenine yönelik skandal ifadeler kullandı. Yaptığı paylaşımında AK Parti ve MHP seçmenini "DÜŞMAN" olarak nitelendiren Erkan Baş’ın yaptığı paylaşımı şu şekilde;

“Düşman kalabalık değil ama bir arada. Şimdi onu yenmek için birbirimize daha fazla kenetlenecek, 24 Eylül'de Haliç'te buluşacağız. Sözümüz söz: Türkiye'yi bu karanlıktan hep birlikte kurtaracağız.”

Kendisini rahatsız eden adamı tekme tokat dövdü: Osmanlı tokadını yapıştırdım Haberi Görüntüle

MSB acı haberi duyurdu: Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker... Haberi Görüntüle

NEFRET DOLU SÖYLEMLERLE AK PARTİ VE MHP’YE SALDIRIYOR

Emek ve Özgürlük İttifakı'nın kuruluşunun açıklandığı programda Erdoğan, AK Parti ve MHP’den kin dolu sözlerle bahseden Erkan Baş, "Sesimizin ulaştığı herkese söylüyorum: Artık AKP'den, MHP'den, bu faşist bloktan, saray iktidarından kurtulmak üzereyiz" ifadesini kullanmıştı.

GERZE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Gerze Belediye... Haberi Görüntüle

SÖZDE DEMOKRATİK ERKAN BAŞ!

Sözde demokratik anlayışa sahip Erkan Baş, yaptığı konuşmalarda kin ve nefretini her seferinde gösteriyor. Baş, en son yaptığı bir konuşmada yine Erdoğan’ı düşmanca hedef almıştı.Baş, “Biz kurtarıcı beklemeyenlerin ittifakıyız. Biz bu ülke kurtulacaksa ancak halk birleşirse kurtulur diyenlerin ittifakıyız. Biz buradan bir kez daha teyit ediyoruz ve söz veriyoruz: Adalet ve Kalkınma Partisini, Recep Tayyip Erdoğan'ı sandığa gömecek ittifakız biz.” demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading