Yandex Metrica
SON DAKİKA
Söylem değiştiren Kılıçdaroğlu'na arşiv şoku! İşte Bay Kemal'in terör ilişkileri

Söylem değiştiren Kılıçdaroğlu'na arşiv şoku! İşte Bay Kemal'in terör ilişkileri

7'li masanın ve terör örgütlerinin cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayıs'ta teröristlerden aldığı desteği yeterli bulamayınca milliyetçi seçmene yaranmak için söylem değiştirdi. Her ne kadar Kılıçdaroğlu terör bağlantılarını inkar etse de arşiv tüm gerçekliğiyle doğruları yüzüne çarpmaya devam ediyor.

Gündem

23.01.2024, 20:56

HDP ile ittifak, terör örgütlerinin amaçlarına hizmet edecek vaatler ve daha nice skandal hamlesiyle cumhurbaşkanlığı ilk tur seçimlerini açık ara farkla kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu apar topar milliyetçi, muhafazakar oyları devşirecek bir söyleme geçiş yaptı. Kılıçdaroğlu'nun bu ikiyüzlü siyaseti arşivden döndü.

Okul karnelerinde yeni dönem resmen başlıyor: İçerik değişecek! Peki yeni... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN TERÖR İLİŞKİSİ

Türkiye 28 Mayıs’ta ikinci kez sandıklara gitmeye hazırlanırken seçimler yine dünya gündeminde. İlk turda yüzde 44,88 oyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerisinde kalan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu söylem değişikliğine gitti. İşte sözde milliyetçi Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör bağlantıları...

Bağdat'ta kritik güvenlik zirvesi! İşte Türkiye'nin Irak'a ileteceği talep Haberi Görüntüle

"KILIÇDAROĞLU TARİHSEL FIRSATTIR"

"Kılıçdaroğlu desteklenecek bir adaydır" diyen  PKK’lı Terörist Elebaşı Remzi Kartal şunları söyledi: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın çöküşünü sağlayacak tercihimizi bu temelde yapmalıyız. Kılıçdaroğlu'na destek verip parlamentoda ise bütün gücümüzle Yeşil Sol Parti'nin altına mührümüzü vurmalıyız. Bunlara karşı üçüncü yol olarak alternatif bir cumhurbaşkanı adayı çıkarılması Erdoğan'ın seçiminin zeminini hazırlamak olacaktı.

Ramazan Bayramı tatili başlangıç ve bitiş tarihleri ne? Ramazan Bayramı... Haberi Görüntüle

OY ÇAĞRISI

PKK’lı Terörist Elebaşı Cemil Bayık: 

"Erdoğan’ın yıkılması için HDP’nin gösterdiği adaya tüm halkımız oy versin"

Solingen nerede? Solingen'de kaç Türk yaşıyor? Haberi Görüntüle

İHANET PAZARLIĞI İFŞALANDI

Eski Ağrı Belediye Başkanı HDP'li Sırrı Sakık, iktidara geldiklerinde teröristbaşı Öcalan'ı serbest bırakacaklarını açıkladı. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen HDP'li Sakık, "kapalı kapılar ardında konuşulanları deklare etme" çağrısında bulundu.

Kuvvetli fırtına uyarısı! 27 Mart 2024 bugün hava nasıl olacak?... Haberi Görüntüle

YEREL YÖNETİMLERE ÖZERKLİK

PKK’lı Terörist Elebaşı Cemil Bayık, "Yerel yönetim şartları var, bunların olduğu gibi kabul edilmesini istiyoruz" dedi. 7 Ocak 2016 'da yaptığı bir konuşmada yerel yönetimlere özerklik şartından bahseden Kılıçdaroğlu; "CHP iktidarında yerel yönetimlere özerklik şartını mutlaka getireceğim" dedi.

THY uçağında panik! İstanbul'a zorunlu iniş yaptı Haberi Görüntüle

"100 YILLIK CUMHURİYET'İ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Yüz yıllık Cumhuriyet'i değiştireceklerini söyleyen Sakık şöyle konuştu, "Biz bu sistemi değiştireceğiz. Yani bizim küçük hesaplarımız yok. Biz masada oturup bir bakanlık, bir milletvekili veya cumhurbaşkanlığı yardımcılığı değil. Biz yüz yıllık Cumhuriyet'i değiştireceğiz" dedi.

TOKİ Kahramanmaraş deprem konut kura çekimi ne zaman? 2024 Mart... Haberi Görüntüle

"PKK SİZE OY VERDİ"

HDP’li Fatma Kurtulan:
 
"HDP Ve PKK size oy verdi. Koltuklarınızda HDP’nin oylarıyla oturacaksınız."

İstanbul'da yine aynı manzara! Metrobüs arızalandı, metrelerce kuyruk oluştu! Haberi Görüntüle

"İT SÜRÜLERİ"

Geçen yılki nevruzda batıda 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyenlere, "Generali olsanız ne yazar, it sürüleri" dediği için hakkında dava açıldığını söyleyen Ağrı Belediye Başkanı HDP'li Sırrı Sakık, "Buradaki polisler, çekim yapanlar, not tutanlara aynı şeyi tekrarlıyorum. Onlar it sürüsüdür, onlar bu halka düşmandırlar" dedi.

Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha! 2.Prototip İlk... Haberi Görüntüle

"SIRTIMIZI YPG'YE DAYIYORUZ"

HDP’li Figen Yüksekdağ:

"Biz sırtımızı Rojava'ya, Kobani'ye, IŞİD vahşetine karşı direnen halklara, insanlık mücadelesi yürüten YPG-YPJ'ye dayıyoruz. Bunu söylemekte hiçbir sakınca görmüyoruz. Bakın sırtımızı kime dayadığımızı çok net söylüyoruz ve bundan sonrada sırtımızı buraya dayamaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sağlık alanında dünyada Türkiye'nin eline su dökecek ülke... Haberi Görüntüle

"YPG'Yİ TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK GÖRMÜYORUZ"

Katıldığı canlı yayında CHP lideri, "YPG'yi terör örgütü olarak görmeyiz. Kendi bulunduğu yerde kendisini, halkını savunan bir örgüt olarak görürüz." ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin ne beka sorunu olacak? (ABD'nin, Türkiye'nin yanı başındaki silahlı güçleri desteklediğini biliyoruz, denmesi üzerine) Yani onlar bize mi saldıracaklar?" diye konuşmuştu:

"Terör örgütü var, Türkiye'nin beka sorunu var, derseniz, bu doğru değil. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiçbir zaman terör örgütüne karşı Türkiye Cumhuriyeti Devleti, benim bir beka sorunum var, dememiştir ve diyemez de. Ne demek ya? Bir terör örgütü var diye beka sorunu mu tartışılır?"

81 ilde "ÇEMBER-14" operasyonu: 2 bin 614 firari yakalandı Haberi Görüntüle

APO'YU ÖZGÜRLEŞTİRECEĞİZ"

Murat Karayılan, "14 Mayıs'ta yalnızca Cumhurbaşkanı değil, sistem seçilecektir. Türkiye'ye özerklik getirmek istiyoruz. Önder Apo'nun fiziki olarak özgür olma vakti gelmiştir. Önder Apo'nun özgürlüğü için de mücadele yürütmeliyiz ve başlatacağımız hamleler bu temelde gelişmek durumundadır."

Ezan okununca müzik kapatılsın mı kapatılmasın mı? CHP mitinginde ezan... Haberi Görüntüle

MİT KORKUSUNA “KALKAN” KILIÇDAROĞLU’NU GÖRÜYOR

Terörist Duran Kalkan, bir yandan Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde desteklenmesini gerektiğini ifade ederken bir yandan da MİT'in gerçekleştirdiği operasyonlardan ne kadar korktuklarını belli etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading