Yandex Metrica

Sosyal medyada gündeme oturdu! Türkiye Bakan Soylu ile Mansur Yavaş'ın bu fotoğrafını konuşuyor

Sosyal medyada gündeme oturdu! Türkiye Bakan Soylu ile Mansur Yavaş'ın bu fotoğrafını konuşuyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaşanan sel felaketi sebebiyle görüştü. Görüşmede Bakan Soylu'nun dizlerine kadar ıslanmış botu dikkatlerden kaçmazken Yavaş'ın başka bir şehirde yaşıyor gibi tertemiz olması tepkiye sebep oldu.

Gündem

23.01.2024, 19:24

Ankara'da birkaç gündür etkili olan, can ve mal kayıplarına yol açan kuvvetli sağanak yağış ile fırtına sebebiyle kentte birçok yetkili kurum alarm durumuna geçti. 

Bayraktar TB3 bir test uçuşunu daha geride bıraktı: Toplam uçuş 272 saate ulaştı Bayraktar TB3 bir test uçuşunu daha geride bıraktı: Toplam uçuş... Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU SAHAYA İNEREK İNCELEMEDE BULUNDU 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sağanağın en çok etkilediği Akyurt ilçesinde sahaya inerek incelemelerde bulundu. 

Soylu, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ile akşam saatlerinde başlayan sağanak sonrası sel ve su baskınlarının yaşandığı ilçe merkezine geldi. 

Kızıl ve Yıldırım mahallelerinde inceleme yapan Soylu, selden zarar gören iş yeri sahiplerinden de bilgi aldı. 

Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

O FOTOĞRAF SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU 

Diğer yandan Bakan Soylu, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile kentte yaşanan felaket sebebiyle bir araya geldi. 

Bakan Soylu'nun Yavaş ile konuşurken dizlerine kadar ıslanmış pantolonu ve botları ile oturması ise sosyal medyanın gündemine oturdu. 

23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar açık? Alışveriş merkezleri kaçta açılıyor? 23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar... Haberi Görüntüle

ANKARALILAR MANSUR YAVAŞ'A TEPKİ GÖSTERDİ 

Sosyal medyada gündem olan fotoğraf sonrası binlerce Ankaralı, Mansur Yavaş'a sahada olmaması sebebiyle tepki gösterdi. 

Büyükşehir Belediyesi'nin sağanak yağışı günler öncesinden açıklanmasına rağmen yeterli önlem almaması vatandaşlar tarafından tepki gördü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading