Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sosyal medyada çok konuşuldu! MSB o görüntüleri paylaştı! 'O omuz devlettir, miletttir'

Türkiye'yi derinden yaralayan afetin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri depremin ilk anından itibaren sahadan bir an olsun ayrılmadı. Mehmetçik depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için canla başla hem maddi hem manevi destekte bulunuyor. İşte o yürekleri ısıtan görüntülerden biri Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından paylaşıldı. Depremzede bir çocuğun yere çömelmiş askerin omzuna başını dayadığı görüntüyü, "O baş koyduğun omuz; devlettir, millettir" notu ile paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 20:27

Ülkemizde büyük yıkıma neden olan  7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından pek çok yerde konuşlu birliklerden askerler afet bölgesinde görevlendirildi.

Kato Dağı ve Faraşin Yaylası nerede, hangi ilde? Şırnak'ta ne... Haberi Görüntüle

MEHMETÇİK AFET BÖLGESİNDE

Arama kurtarma faaliyetlerine katılıp, asayişin tesisi gibi vazifeleri üstlenen Mehmetçik, çadır kurulumu, yemek ve yardımların dağıtımında da rol oynarken depremzede vatandaşlara manevi desteklerini de hiç esirgemiyor. 

MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusu Süleymaniye'de öldürüldü Haberi Görüntüle

ASKERİN OMZUNA BAŞINI KOYDU 

MSB tarafından paylaşılan bir görüntüde deprem bölgesindeki bir kız çocuğunun, yere çömelmiş askerin omzuna başını dayadığı anlar yer aldı.

Bakanlıkça, "O baş koyduğun omuz; devlettir, millettir. Sen de geleceğimizsin, Türkiye'sin. Devlet millet el ele yaralarımızı saracak, Türkiye'mizi büyütmeye devam edeceğiz" notu ile paylaşılan video, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading