Sosyal medya trolü Aykut Elmas'tan depremzedelere çirkin ifadeler
Sosyal medya fenomeni Aykut Elmas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren depremzedelere hakaretlerde bulundu. 14 Mayıs seçim sonuçlarının ardından birçok CHP'li de depremzedelere hakaret ve küfür etmişti.

6 Şubat'ta tüm ülkemizi sarsan ve 'Asrın Felaketi' olarak bilinen Kahramanmaraş merkezli, 11 ilin de etkilendiği depremde 50 binden fazla kişi hayatını kaybetmişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, yaklaşık 800 bin kişi de uzuvlarını kaybetti.
Deprem bölgesine yardıma koşan binlerce gönüllü, arama kurtarma ekipleri, sivil toplum kuruluşları (STK) oldu.
ÇİRKİN PAYLAŞIMLARDA BULUNDULAR
Onların arasından yardıma koşan bazı CHP'liler de 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve 2. turun gerçekleştiği 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenler ile ilgili çirkin paylaşımlarda bulundu.
Kimileri “Yazıklar olsun”, kimileri de “Keşke yardım etmeseydik, hakettiniz” yorumlarında bulundu.
2. turda oy kullanan bir CHP'li de "Enkazını göreyim Malatya" diyerek Adıyaman ile ilgili de "Acı çekesin Acıyaman" yazılı kağıtları oy pusulasının başında tutarak fotoğraf çektirmişti.
DEPREMZEDELERİ OTELDEN ÇIKARDI
Seçim sonuçlarının ardından CHP'li Tekirdağ Belediyesi de, misafir ettiği depremzedeleri otelden çıkarmıştı.
SON DAKİKA | CHP’li Tekirdağ Belediyesi'nin otellerdeki depremzedeleri oy tercihlerinden dolayı çıkarttığı kesinleşti.
— TRHaber (@trhaber_com) May 16, 2023
Konaklama hizmeti sözleşmesinin normal şartlarda Ağustos ayına kadar geçerli olduğu ortaya çıktı. pic.twitter.com/A3ZnrEIY69
Bu kez de sosyal medya fenomeni Aykut Elmas, Erdoğan'a oy veren depremzedeler ile ilgili çirkin açıklamalarda bulundu.
Elmas, şu ifadeleri kullandı:
Kaç insana yardım ettik. Söylemedik, çaktırmadık. Ama demek ki yalanmış. O tableti aldığım çocuklar, meğer 5. tabletleriymiş. Faturasını ödeyemeyen öğrencilere attığım destekler, yenmiş, içilmiş, parçalanmış. İşsiz arkadaşlarım deme ki beni kandırmış, aslında 5 yerden maaş alıyorlarmış. Her şey yolundaymış.
Depremzedelere “Yalancılar” diyerek hakaretlerde bulunan Elmas'ın açıklaması sosyal medyada tepkiyle karşılandı.