Yandex Metrica

Sonunda bu da oldu! İnsan, köpeği ısırdı

Sonunda bu da oldu! İnsan, köpeği ısırdı

Antalya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kucağındaki yavru köpeği ısırıp döverken görüntülenen daha sonra tartıştığı güvenlik görevlilerine saldırıp polise direnen kişi gözaltına alındı.

Gündem

23.01.2024, 22:16

Antalya'nın Manavgat ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yolda yürüyen bir kişinin kucağındaki yavru köpeği ısırıp, dövdüğü görüldü. 

Korona aşılarının zararları neler, kalbi etkiliyor mu? Korona aşısı kalp hastalık riskini artırıyor mu? Korona aşılarının zararları neler, kalbi etkiliyor mu? Korona aşısı kalp... Haberi Görüntüle

DURUMU FARK EDEN VATANDAŞ CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLEDİ

Durumu fark eden bir vatandaş Adem Y.'yi cep telefonuyla görüntülendi. Çevredekilerin tepki gösterdiği Adem Y., hızla bölgeden ayrılırken daha sonra Manavgat Irmağı kenarında özel güvenlik görevlileriyle tartışarak darbetti. 

Arkadaş edinmek ömrü uzatıyor: Uzun ömür avcısından altı öneri! Daha uzun ve sağlıklı nasıl yaşanır? Arkadaş edinmek ömrü uzatıyor: Uzun ömür avcısından altı öneri! Daha... Haberi Görüntüle

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye polis ekibi de yönlendirildi. Bir süre polise de direnen Adem Y., darp, polise mukavemet ve hayvana eziyet suçlamasıyla gözaltına alındı. Polis merkezinde ifade veren Adem Y., bugün sabah saatlerinde adliyeye getirildi. Adem Y.'nin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading