Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son seçim anketi açıklandı: İYİ Parti barajın altında

Son seçim anketi açıklandı: İYİ Parti barajın altında

2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki ay kala anket çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. GENAR Başkanı İhsan Aktaş, 'Bir önceki seçim sonuçlarına yakın sonuçlar var' diyerek son anketin verilerini paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 20:35

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Seçim tarihi 14 Mayıs olarak belirlenirken Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği genel seçimi için anket sonuçları da günden güne yenileniyor.

Eylem Tok ölümlü kaza sonrası oğlunu ABD'ye kaçırmıştı! Yaralının kaybolan... Haberi Görüntüle

2018 SONUÇLARINA YAKIN

GENAR Araştırma Merkezi Başkanı İhsan Aktaş, sosyal  medya hesabından yaptığı paylaşımda son anket verilerini paylaştı ve 'GENAR, ülke gündemi: Bir önceki seçim sonuçlarına yakın sonuçlar var. 14 Mayı'sa kadar değişimi takip edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

AÖF sınavları ne zaman? Açıköğretim Fakültesi sınav giriş yerleri açıklandı... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ BARAJIN ALTINDA KALDI

GENAR verileri 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İYİ Parti'nin yüzde 7 ile barajın altında kalacağını, Memleket Partisi'nin yüzde 4,7, TİP'in 1,9 ve Yeniden Refah'ın yüzde 1,4 oranında bir oya sahip olacağını gösteriyor. 

Anket sonuçlarında AK Parti yüzde 40,7, CHP 23,1 ve HDP ise 10,8 ile ilk üç sırada yer alıyor. İşte, son yapılan seçim anketinin sonuçları...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading