Yandex Metrica

Son seçim anket sonuçları: CHP ve İYİ Parti kritik eşiği geçemedi! Erdoğan en yakın rakibini 4'e katladı

Son seçim anket sonuçları: CHP ve İYİ Parti kritik eşiği geçemedi! Erdoğan en yakın rakibini 4'e katladı

Seçime çok az bir zaman kaldı. Son seçim anketine göre AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, HDP oy oranı kaç? Son seçim anketi sonuçları nasıl, hangi parti önde? soruları internette araştırılıyor. Seçim anketine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tek başına seçimi kazanacağı belirtildi. Detaylar haberimizde...

Gündem

23.01.2024, 20:22

Seçimin 14 Mayıs'ta yapılacağı kesinleşmesi sonucu internette seçim anket sonuçları merak ediliyor. Son seçim anketine göre AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, HDP oy oranı kaç? Son seçim anketi sonuçları nasıl, hangi parti önde?  soruları internette araştırılıyor.

Mehmetçik bayram temizliğinde! MSB duyurdu: Irak'ta 5 terörist etkisiz! Mehmetçik bayram temizliğinde! MSB duyurdu: Irak'ta 5 terörist etkisiz! Haberi Görüntüle

ERDOĞAN TEK BAŞINA SEÇİMİ KAZANACAK

Genel seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılacağının kesinleşmesi sonrasında partiler anket çalışmaları için kolları sıvadı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yapılan son anketlere göre partisinin oy oranının yüzde 41-42 bandında olduğunu söyledi. Şen ayrıca Erdoğan'ın da tek başına seçimi kazanacağını aktardı.

Kamuoyu araştırmalarını çokça ve farklı grup ve bölgelerle gerçekleştiren AK Parti'den önemli bir açıklama geldi. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, CNN Türk'te katıldığı bir programda son seçim anketine göre ortalama oy oranlarını paylaştı.

Şen, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın oy oranlarını şu şekilde belirtti;


AK PARTİ YÜZDE 41-42 BANDINDA

AK Parti'nin yüzde 41-42'lik bir oy oranına sahip olduğunu söyleyen Şen, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın tek başına yüzde 52'yi garantilediğini belirtti.

Temmuzdan beri yükselen oy oranlarına dikkat çeken Mustafa Şen, anketlerde Başkan Erdoğan'dan sonra ikinci sırada bir türlü 6'lı masa ortaklarına kendini kabul ettiremeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun geldiğini söyledi.

Cihat Yaycı, İran-İsrail tiyatrosunu anlattı: PKK/YPG ile buluşup Türkiye'ye sınır komşusu olacaklar Cihat Yaycı, İran-İsrail tiyatrosunu anlattı: PKK/YPG ile buluşup Türkiye'ye sınır... Haberi Görüntüle

Irak'tan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya imza atılacak Irak'tan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEK BAŞINA 52'Yİ GARANTİLİYOR

AK Partili Mustafa Şen'in Cumhurbaşkanlığı seçimine dair anket sonuçları açıklaması ise şu şekilde:

"AK Parti yüzde 41-42 gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise tek başına yüzde 52'yi garantiliyor.' dedi.

Temmuz ayından beri yükselen oy oranlarına dikkat çeken Mustafa Şen, anketlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra ikinci sırada bir türlü 6'lı masa ortaklarına kendini kabul ettiremeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun geldiğini dile getirdi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading