Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika...Kütahya'da korkutan deprem! AFAD açıkladı: Can kaybı var mı?

Son dakika...Kütahya'da korkutan deprem! AFAD açıkladı: Can kaybı var mı?

Kütahya'da 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre depremin merkez üssü Altıntaş olurken, derinliği 7 kilometre olarak belirlendi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılmaya devam ediyor.

Gündem

23.01.2024, 17:54

AFAD verilerine göre saat 14:04’de Kütahya’da deprem meydana geldi. Büyüklüğü 5.0 olarak açıklanan ve yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssünün Altıntaş olduğu açıklandı. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü de depremin büyüklüğünü 4.9 olarak açıkladı.

AFAD, "Deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" açıklamasını yaptı. Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, "5-6 saniye sürdü, olumsuz bir durum yok" dedi.

Türk Kızılay ekipleri de deprem sonrası gelişmeleri yakından takip ediyor.

​Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Altıntaş ilçesi Aydınlar köyü, büyüklüğünü ise 4.9 olarak açıkladı.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, şu açıklamayı yaptı; "Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde saat 14.04'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibariyle olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Alanda tarama çalışmalarına devam edilmektedir. Geçmiş olsun."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading