Yandex Metrica

Son dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri ile görüştü!

Son dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri  ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üyelik sürecine dair gelişmeler masaya yatırıldı. Erdoğan yaptığı açıklamada, Finlandiya'nın, sergilediği tutumla İsveç'ten olumlu şekilde ayrıştığının da altını çizdi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri ile görüştü. Görüşmede, Cumhurbaşkanı  Erdoğan, İsveç’le görüşmeleri iyi niyetle sürdürme kararlılığında olduklarını, sürecin nasıl ilerleyeceğinin ise İsveç’in atacağı somut adımlarla doğrudan bağlantılı olacağının altını çizdi. 

Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden Müge Anlı'ya çıktı, olay ne? Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden... Haberi Görüntüle

NATO'YA ÜYELİK SÜRECİ ELE ALINDI 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üyelik sürecine dair gelişmeler masaya yatırıldı. 

SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir destek ve hibeden bulunulmadı! SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir... Haberi Görüntüle

"FİNLANDİYA, İSVEÇ'TEN OLUMLU ŞEKİLDE AYRIŞIYOR"

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan görüşmede, bu süreçte Finlandiya'nın, sergilediği tutumla İsveç'ten olumlu şekilde ayrıştığını vurgulayarak, Finlandiya'nın NATO'ya Katılım Protokolü'nün Türkiye Büyük Millet Meclisindeki onay sürecini başlatmaya karar verdiklerini söyledi. 

Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, kaç kişi atanacak, branş dağılımı Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne... Haberi Görüntüle

SÜRECİN NASIL İERLEYECEĞİ İSVEÇ'E BAĞLI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'le görüşmeleri iyi niyetle sürdürme kararlılığında olduklarını, sürecin nasıl ilerleyeceğinin İsveç'in atacağı somut adımlarla doğrudan bağlantılı olacağını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading