Yandex Metrica

Son dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Vedat Bilgin ile görüşecek!

Son dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Vedat Bilgin ile görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüşecek.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i kabul edecek. Görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.

Geçtiğimiz hafta en düşük emekli maaşının 5.500 TL'den 7.500 liraya çıkartıldığı müjdesini vermişti.

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Haberi Görüntüle

DÜZENLEME KOMİSYONDA KABUL EDİLDİ 

En düşük emekli aylığının 7500 liraya, bayram ikramiyelerinin 2 bin liraya çıkarılmasını da içeren yasa teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Komisyon görüşmelerinde yasa teklifinin kapsamı genişledi. Güvenlik korucuları ve vefatları halinde hak sahiplerine bağlanan emekli aylığı en düşük 7500 lira olacak.

Bu düzenlemenin yıllık maliyeti de yaklaşık 1.2 milyar lira olarak hesaplandı. Yüksek yargı mensuplarının ek gösterge ve tazminatlarında da düzenlemeye gidildi.

Türkiye'den Pakistan'a taziye mesajı: 'Kardeş Pakistan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz' Türkiye'den Pakistan'a taziye mesajı: 'Kardeş Pakistan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz' Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET ZAMMI

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, “Asgari ücrete zam Temmuzda” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading