Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Yunanistan'ın Adalar hamlesine Türkiye'den cevap! Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi çağrıldı

Son dakika: Yunanistan'ın Adalar hamlesine Türkiye'den cevap! Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi çağrıldı

Son dakika haberleri... Yunanistan'ın hukuka aykırı bir biçimde Ege'deki adalara zırhlı araç sevk ettiği anların ortaya çıkması üzerine Türkiye, Yunanistan'ın Midilli ve Sakız Adalarına ABD menşeili zırhlı araçları konuşlandırmasını Yunanistan ve ABD nezdinde protesto etti. Dışişlerine çağrılan Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi'nden adalardaki ihlallere son verilmesi ve gayriaskeri statüyü ihya etmesi istendi.

Gündem

23.01.2024, 19:51

Ege Denizi'nde görev uçuşu yapan TSK'ya ait insansız hava araçlarıyla; Yunanistan'ın gayri askeri statüsündeki adalar Midilli ve Sisam'a, ABD tarafından hibe edilen zırhlı askeri araçları sevkiyatı görüntülenmişti. Yunanistan'ın hukuksuz hamlesine karşı Türkiye harekete geçti.

Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Haberi Görüntüle

YUNAN BÜYÜKELÇİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NA ÇAĞRILDI

Türkiye, Yunanistan'ın Midilli ve Sakız Adalarına ABD menşeili zırhlı araçları konuşlandırmasını Yunanistan ve ABD nezdinde protesto etti. Dışişlerine çağrılan Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi'nden adalardaki ihlallere son verilmesi ve gayriaskeri statüyü ihya etmesi istendi.

Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'ni görmüyor mu? Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller... Haberi Görüntüle

ABD'YE PROTESTO NOTASI VERİLDİ

Türkiye, ABD'ye verdiği protesto notasında, Doğu Ege adalarının statüsüne riayet etmesini ve silahların statünün ihlali için kullanılmaması konusunda tedbir almasını istedi.

Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık vergisi kaç para? Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık... Haberi Görüntüle

MİDİLLİ VE SİSAM ADASINA ZIRHLI ARAÇ SEVKİYATI

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Ege'de görev uçuşu icra eden TSK'ya ait İHA'lar bir hareketlilik tespit ederek; Yunanistan'a ait 2 çıkarma gemisinin Midilli ve Sisam'a seyir halinde olduğunu belirlemişti. Söz konusu gemilerin GASA statüsündeki Midilli'ye 23, Sisam'a ise 18 taktik tekerlekli zırhlı araç sevkiyatı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Zırhlı araçların, ABD tarafından Dedeağaç Limanı'na gönderilen araçlardan olması ise dikkat çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading