Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz bıçaklı saldırıya uğradı

Son dakika: Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz bıçaklı saldırıya uğradı

Son dakika haberleri... Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a ofisinde bıçaklı saldırı düzenlendi. Yılmaz hastanede tedavi altına alındı.

Gündem

23.01.2024, 22:16

Son dakika haberleri... Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Ankara genel merkezdeki ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı. 

Alerji olanlar dikkat! Meteoroloji'den peş peşe uyarı geldi: 4 gün... Haberi Görüntüle

SALDIRGAN MAKAM ODASINA ZİYARETE GELMİŞTİ

Yılmaz, kendisi ile görüşmek için makam odasına gelen bir kişi tarafından bıçaklandı. Sağ bacağından iki bıçak darbesi alan Yılmaz hastaneye kaldırıldı. Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken sadırganın yakalanması için çalışmalar başlatıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'ne özel paylaşım: 'Gözlerinizden... Haberi Görüntüle

DEAŞ TARAFINDAN KAÇIRMIŞTI

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan milletvekili olarak görev yapan Öztürk Yılmaz, Türkiye'nin Musul Başkonsolosu olarak görevdeyken DAEŞ tarafıdnan kaçırılmıştı. Yılmaz 101 gün DAEŞ terör örgütü tarafından alıkonulmuş ve 20 Eylül 2014'te serbest bıraılmıştı. 

Survivor All Star Aysu nereli, kaç yaşında? Survivor Aysu kimdir? Haberi Görüntüle

MİLLETVEKİLİ OLDU PARTİ DEĞİŞTİRDİ

Yılmaz, 1 Kasım 2015 seçimlerinde CHP'den katıldı ve Ardahan milletvekili seçildi. Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri ve Yılmaz Türkçe ezan konusundaki talepleri dolayısıyla CHP'den ihraç edildi ve Yenilik Partisi'Ni kurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading