Yandex Metrica

Son dakika: Yaşlı kadına yoğun bakımda eziyet etmişlerdi! O şahıslar hakkında karar verildi

Son dakika: Yaşlı kadına yoğun bakımda eziyet etmişlerdi! O şahıslar hakkında karar verildi

Son dakika haberleri... Ataşehir'deki Özel Bayındır Hastanesi'nde yoğun bakımdaki yaşlı kadına insanlık dışı muamelede bulunan sağlık çalışanları hakkında flaş bir karar alındı. Skandalın başrolündeki şahıslar 3'er yıl meslekten menedildi.

Gündem

23.01.2024, 20:01

İstanbul'un Ataşehir ilçesindeki Özel Bayındır İçerenköy Hastanesi'nde, yoğun bakımdaki bir yaşlı kadına yönelik insanlık dışı muamele Türkiye'nin gündemine oturumuştu. Skandala konu olan sağlık çalışanlar 3'er yıl süreyle meslekten menedildi.

2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı öğretmen sınv görevi ücreti ne kadar? 2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek... Haberi Görüntüle

"EĞLENCE AMAÇLI ÇEKTİK" DEMİŞLERDİ

İki sağlık çalışanının, yoğun bakımdaki Nermin Zeren (79) adlı hastanın yüzüne para saçıp 'Böbreğini alacağız' deyip dalga geçtikleri ve küfür ettikleri ortaya çıkmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, 7 hasta bakıcı ve hemşire İstanbul'da, görüntüde Zeren'in yüzüne para saçan erkek hemşire Ali E. ise Samsun'da gözaltına alındı. Bir kişi ise Bursa'da yakalandı.
Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde, "Görüntüleri eğlence amacıyla çektik. Kötü amacımız yoktu" dediği iddia edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman? Gökhan Tepe konseri nerede yapılacak, bedava mı? 16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman?... Haberi Görüntüle

4'Ü TUTUKLANMIŞTI

Ali E.'nin aralarında bulunduğu 4 zanlı ise 'eziyet' ve 'beden bakımından kendini savunamayacak durumda olan kişiye eziyet' suçlarından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
3 şüpheli hakkında ise aynı suçlardan adli kontrol talep edildi. İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, Ali E., Emrah Ö., İlknur K. ve İrem Aysima E.'nin tutuklanmasına, diğer 3 şüphelinin ise adli kontrolle serbest bırakılmasına karar verdi.

DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim değiştirdiler DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim... Haberi Görüntüle

HASTANE KAPATILMIŞTI

Öte yandan skandalın ortaya çıkmasının ardından Sağlık Bakanlığı'nca faaliyeti durdurulan hastanedeki hastalar tahliye edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading