Yandex Metrica

Son dakika: Vize sorununa Dışişleri el attı! Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama

Son dakika: Vize sorununa Dışişleri el attı! Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama

Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, çok ağır işleyen vize süreçleri konusunda açıklama yaparak "İlgili ülkelerin büyükelçileri dışişlerine çağrıldı ve gerekli uyarılar yapıldı. Başta ABD olmak üzere bazı ülkelerde vize süreci hızlandırıldı, ama yetmez" dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:15

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu son dönemde Türk vatandaşlarının vize başvuruları ile ilgili yaşadığı sıkıntılara ilişkin bilgilendirmede bulundu.

ABD basınının gözü Erdoğan’ın Irak ziyaretinde: PKK'yı ortadan kaldırmak istiyorlar ABD basınının gözü Erdoğan’ın Irak ziyaretinde: PKK'yı ortadan kaldırmak istiyorlar Haberi Görüntüle

"SÜREÇ HIZLANDI AMA YETMEZ!"

Vize sorunu yaşanan ilgili ülkelerin büyükelçilerinin Dışişleri'ne çağrıldığını ve gerekli uyarıların yapıldığını belirten Bakan Çavuşoğlu "Başta ABD olmak üzere bazı ülkelerde vize süreci hızlandırıldı, ama yetmez" ifadelerini kullandı.

ATA AÖF sınav giriş belgesi nereden öğrenilir? ATA AÖF vize sınavı ne zaman, hangi tarihte 2024? ATA AÖF sınav giriş belgesi nereden öğrenilir? ATA AÖF vize... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN İFTİRASINA YANIT

Bakan Çavuşoğlu, Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iftirasına ilişkin, "Türkiye'de kim kara para aklıyor da Türkiye'yi töhmet altında bırakıyorsunuz? Türkiye'de kaç oligarkın parası var da böyle konuşuyorsunuz?" dedi. 
Çavuşoğlu, Osman Kavala konusunda iç hukukun işlediğini belirtti.

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

ABD'NİN TERAZİSİ BOZULDU

Bakan Çavuşoğlu, "F-35 ile ilgili bir şey söylemek zor fakat F-16 konusunda herhangi bir sıkıntı yok. Kıbrıs ve Yunanistan konusunda ABD'nin terazisi bozuldu. Biz ABD'ye gereken uyarıları yaptık" sözlerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading