Yandex Metrica

Son dakika: Unkapanı Köprüsü'nün bağlantı noktalarında yine ayrılma yaşandı! Köprü önce kapatıldı sonra açıldı

Son dakika: Unkapanı Köprüsü'nün bağlantı noktalarında yine ayrılma yaşandı! Köprü önce kapatıldı sonra açıldı

Unkapanı köprüsü, bağlantı noktalarında yine ayrılma yaşandı. Köprü trafiğe kapatıldı. Bir saat süren çalışma sonrası köprü birleştirilip trafiğe tekrar açıldı.

Gündem

23.01.2024, 18:57

İstanbul Unkapanı Köprüsü'nün dün bağlantı noktasında ayrılma nedeniyle köprü ulaşıma kapatılmış, yapılan çalışmanın ardından köprü trafiğe yeniden açılmıştı. Gelen son dakika bilgisine göre köprünün bağlantı noktalarında yeniden kopma yaşandı.

Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini Meclis'e getiriyor! Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini... Haberi Görüntüle

ÖNCE KAPATILDI SONRA AÇILDI

Unkapanı Köprüsü'nde bugün yeniden bağlantı noktalarında ayrılmaların meydana geldiği ve bu yüzden köprünün trafiğe kapatıldığı bildirildi. Bir saat süren çalışma sonrası köprü birleştirilip trafiğe tekrar açıldı.

Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild fuarına nerede, nasıl gidilir? Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

İBB Başkanı İmamoğlu'nun "uzun yıllar hizmet edecek" dediği köprünün kapatılması, sosyal medyada gündem oldu. İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medyada "Çok değil 7 ay sonra o köprü, bağlantı noktasındaki açılmalar nedeniyle İstanbullulara hizmet veremedi." şeklinde eleştirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading