Yandex Metrica

Son dakika: Türkiye'den İsveç ve Finlandiya kararı! Üçlü zirve süresiz olarak iptal edildi

Son dakika: Türkiye'den İsveç ve Finlandiya kararı! Üçlü zirve süresiz olarak iptal edildi

Ankara'nın talebi üzerine Türkiye, Finlandiya ve İsveç arasındaki üçlü mekanizma toplantısı süresiz şekilde iptal edildi.

Gündem

23.01.2024, 20:21

Dün yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapmış, İsveç'teki ardı ardına yaşanan skandallara çok sert tepki vermişti.

Erdoğan açıklamasında 'Şu anda üzerinde hassasiyetle durmam gereken konu, İsveç'in NATO üyeliği başvurusuyla başlayan ve bir esfeli safilinin, mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim mushafını yakmasına kadar varan hadiselerdir' demişti. 

23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı olacak? 23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Diğer yandan sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sözleri kaydetmişti: 

Buna karşılık Rabbimiz, Kur'an-ı Kerim'i kendisinin indirdiğini ve kendisinin koruyacağını kitabında açıkça hüküm altına almıştır. Müslümanlar olarak bize düşen görev, Rabbimizin koruması altındaki bu kutsal kitabımıza layık olduğu hürmeti göstermek, onun emirlerine uygun bir hayat sürmeye gayret etmektir. Her şey gibi İslam'la müşerref olarak Kur'an-ı Kerim'in aydınlığına kavuşmak da bir nasip işidir.

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı ifşa oldu! Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı... Haberi Görüntüle

İSVEÇ İLE FİNLANDİYA'NIN NATO YOLCULUĞU SONA ERDİ 

Sert tepki sonrası dünya basınında İsveç ile Finlandiya'nın NATO yolculuğu sona erdi başlıkları ile haber yapılmış, artık Türkiye'nin İsveç ile Finlandiya'nın NATO'ya girişine onay vermeyeceğine dikkat çekilmişti. 

KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı! İşte başvuru şartları... KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı!... Haberi Görüntüle

ÜÇLÜ ZİRVE SÜRESİZ OLARAK İPTAL EDİLDİ 

Bu gelişmeler sonrası, Ankara'nın talebi üzerine Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı süresiz şekilde iptal edildi. Bir sonraki toplantı Şubat ayında Brüksel'de yapılacaktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading