Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Türkevi saldırganı yakalandı

Son dakika: Türkevi saldırganı yakalandı

Son dakika haberleri... New York'taki Türkevi’ne düzenlenen saldırının zanlısı ABD polisinin operasyonu sonucu yakalandı.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Türk BM Daimi Misyonu ve Başkonsolosluğu'nun da bulunduğu Türkevi binasının ön camları levyeyle paramparça edilmiş, uluslararası tepki çeken olayın perde arkasında New York polisinin ihmali olduğu da belirlenmişti.

Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti 2024 | Atatürk Cumhuriyet Kulesi... Haberi Görüntüle

SALDIRGAN YAKALANDI

New York'taki Türkevi'ne düzenlenen saldırının zanlısı ABD polisinin operasyonu sonucu yakalandı.

Survivor'da eleme gecesi nefesleri kesti! Elenen isim kim oldu: O... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU

ABD'nin New York kentinde oy verme işlemlerinin de gerçekleştirildiği, Türk BM Daimi Misyonu ve Başkonsolosluğu'nun bulunduğu Türkevi'ne gece saatlerinde saldırı gerçekleştirildi. Türkevi'nin etrafına güvenlik şeridi çeken New York Polisi, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Dilem Gül Karlı kimdir? 7 kez bıçaklandı, ölmesi için başında... Haberi Görüntüle

GİRESUNLU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ve New York Başkonsolosluğu'nun bulunduğu 33 katlı yeni Türkevi binasının girişindeki camları kıran saldırganın, Recep Akbıyık isimli Meksika sınırından kaçak yollarla bu ülkeye giren Giresunlu bir Türk olduğu belirtildi.

YSK'dan açıklama: Olası iptal durumunda yenileme seçimleri 2 Haziran'da yapılacak Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TERÖRİSTİ BULMANIZ LAZIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada "Amerika'da BM'nin karşısındaki Türk Evi'ne saldırdılar. Türk Evi'nin camlarını kırdılar. Hani siz demokrattınız?. Şimi biz de buradan Amerika'nın yetkilerine şunu demeyecek miyiz; hadi bakalım hemen süratle bu teröristi bulmanız lazım, gereğini de yapmanız lazım. Acaba benzer durum Türkiye'de olsa buna nasıl bakacaksınız? Türk Evi'nin camlarını levye ile kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor. Gereği neyse yapmaya hazırız." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading