Yandex Metrica

Son dakika: Türk halkını ve ekmeği aşağılayan Cihan Kolivar gözaltına alındı

Son dakika: Türk halkını ve ekmeği aşağılayan Cihan Kolivar gözaltına alındı

Son dakika haberleri... Katıldığı bir televizyon programında Türk milletine ve ekmeğe hakaretler yağdıran Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar gözaltına alındı.

Gündem

20.02.2024, 03:22

Habertürk'te katıldığı programda Türk milletini ve ekmeğpi aşağılayan sözler sarf eden Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında “Türk milletini alenen aşağılamak” suçundan Resen soruşturma başlatıldı. Cihan Kolivar, şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

TÜRK HALKINI VE EKMEĞİ AŞAĞILADI

Türk halkını ve ekmeği aşağılayan Cihan Kolivar yaptığı açıklamada "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için 20 senedir başında böyle yöneticiler duruyor." ifadeler kullanmıştı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan son yolculuğuna uğurlandı Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan son yolculuğuna uğurlandı Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Cihan Kolivar'ın skandal sözleri, sosyal medyada infiale yol açtı. Kullanıcılar, Cihan Kolivar'a büyük tepki gösterdi. Türk halkına ve ekmeğe hakaretler yağdıran Kolivar hakkında binlerce yorumlar yapıldı.

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı Kobani Davası'nda flaş gelişme! Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı Kobani Davası'nda flaş gelişme! Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DEN TEPKİ: HADSİZLİKTİR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de konuyla ilgili sosyal medyadan hesabından yapıtğı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın sözleri nefret söylemidir. Milletimizi ve ekmeği aşağılayan açıklamaları hadsizliktir. Bu şahsın milletimizi ve ekmeği aşağılamanın yanı sıra husumet siyasetinin elamanı olduğunu belli eden açıklamaları ise başlıbaşına nefret siyasetidir" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading