Yandex Metrica

Son dakika: Thodex dolandırıcısı Fatih Özer hakkında karar verildi! Türkiye'ye iade edilecek

Son dakika: Thodex dolandırıcısı Fatih Özer hakkında karar verildi! Türkiye'ye iade edilecek

Arnavutluk Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan ve milyonlarca TL ile yurt dışına kaçan Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine karar verildi.

Gündem

06.02.2024, 13:35

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer için, Arnavutluk'ta Elbasan Asliye Mahkemesi'nde görüşmede Türkiye'ye iade edilmesine karar verildi. 

Mahkeme kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesini kabul etti. 

Ortadoğu için önemli ziyaret! Hamas lideri Haniye Türkiye’ye geliyor Ortadoğu için önemli ziyaret! Hamas lideri Haniye Türkiye’ye geliyor Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS'TA ARNAVUTLUK'TA YAKALANDI 

Diğer yandan Elbasan Başsavcılığı, tutukluluğu devam eden Özer'in Türkiye'ye iade edilmesini talep ediyor. Kırmızı bültenle aranan Özer, 30 Ağustos'ta Arnavutluk'ta yakalanmıştı. 

Elbasan Asliye Mahkemesi, 2 Eylül'de Özer'in tutukluluk halinin devamına karar vermiş, 14 Eylül'de Özer'in avukatları kararı temyize götürmüştü. 

Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım 2 haftada yapıldı! Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım... Haberi Görüntüle

TUTUKLULUK KARARI ONAYLANMIŞTI 

Dıraç Temyiz Mahkemesi ise 20 Eylül'de Özer'in tutukluluk kararını onaylaşmıştı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arnavutluk'taki mahkeme süreci sonrası Özer'in Türkiye'ye iade edileceğini belirtmişti. 

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

40 BİN YIL HAPSİ İSTENİYOR 

Diğer yandan hazırlanan iddianamede aralarında Faruk Fatih Özer'inde olduğu 21 kişi hakkında, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme", "bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından 12 bin 164'er yıldan 40 bin 562'şer yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading