Yandex Metrica

Son dakika: Şırnak ve Siirt’te 755 personelle PKK avı

Son dakika: Şırnak ve Siirt’te 755 personelle PKK avı

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı’nca Şırnak ve Siirt’te 755 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-15 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Berkay Akgün Operasyonu’ başlatıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Şanlı Türk ordusunun eli kanlı terör örgütleriyle olan amansız mücadelesi tüm hızıyla devam ederken Şırnak ve Siirt’te 755 personelle PKK avı için düğmeye basıldı.

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Şırnak ve Siirt illerinde “Eren Abluka Sonbahar-Kış-15 (Gabar Dağı) Şehit J.Uzm.Çvş. Fatih Berkay AKGÜN” Operasyonu başlatıldı.

Teleferik faciasında ihmaller zinciri! Soruşturma dosyasına giren yeni görüntüler ortaya çıktı Teleferik faciasında ihmaller zinciri! Soruşturma dosyasına giren yeni görüntüler ortaya... Haberi Görüntüle

755 PERSONEL KATILDI

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; operasyonda Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinasyonunda jandarma komando, jandarma özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 57 operasyonel timdeki 755 personelin görev aldığı kaydedildi.

Antalya'da ormanlık alanda yangın: Ekipler müdahale ediyor Antalya'da ormanlık alanda yangın: Ekipler müdahale ediyor Haberi Görüntüle

8 MAĞARA 2 SIĞINAK TESPİT EDİLDİ

Operasyonun ilk gününde, nokta istihbaratına dayalı olarak Gabar Dağı bölgesinde yapılan arazi arama tarama faaliyetinde 8 mağara ve 2 sığınağın tespit edildiği belirtilen açıklamada, 1 RPG-7 roketatar mühimmatı, 1 havan mühimmatı, 3 top mühimmatı, 30 piyade tüfeği mühimmatı, 1 dürbün, 1 sırt çantası, 1 uyku tulumu ile 22 parça muhtelif giyim malzemesi ele geçirilirken 2 teröriste ait olduğu değerlendirilen kemik parçalarının da bulunduğu belirtildi.

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf... Haberi Görüntüle

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER İMHA EDİLDİ

Ele geçirilen malzemelerin imha edildiği, mağara ve sığınakların kullanılamaz hale getirildiği vurgulanan açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Sonbahar-Kış operasyonlarının başarıyla devam ettiği ifade edildi.



 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading