Yandex Metrica

Son dakika: Şırnak'ta 4 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika: Şırnak'ta 4 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ın Cudi Dağı Tuşimiya Deresi bölgesinde 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin de sağ olarak ele geçirildiğini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:12

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Jandarma tarafından Şırnak Cudi Dağı Tuşimiya Deresi bölgesinde 4 terörist daha sarı torbaya girerken, 1 terörist sağ olarak ele geçirildi. Böylelikle bölgede son 3 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 8’e yükseldi" denildi.

Bilanço ağır! Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilinin ilk dört gününde 2453 kaza 26 can kaybı Bilanço ağır! Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilinin ilk dört gününde... Haberi Görüntüle

"3 GÜNDE ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 8'E YÜKSELDİ"

Açıklamada şunlar kaydedildi: "Yeni başlatılan Eren Abluka- 17 Sonbahar-Kış Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz operasyonu kapsamında, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde; Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı ile İl Jandarma Komutanlığı JÖH ve Jandarma Komando timleri ve güvenlik korucularının katılımıyla Cudi Dağı Tuşimiya Deresi bölgesinde başlatılan ve J-SİHA, IHA, KKK’lığı ATAK Helikopteri ve Hava Kuvvetlerinin desteklediği operasyonda 4 terörist daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilirken, 1 terörist teslim oldu. Böylelikle son 3 günde bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 8’e yükseldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden? Açıklama geldi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden?... Haberi Görüntüle

JANDARMA TEĞMEN AKDENİZ'İ ŞEHİT EDEN TERÖRİST DE ÖLDÜRÜLDÜ

Operasyona geçtiğimiz Nisan ayında Şırnak Eren Abluka -5 Operasyonunda'' bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastane şehit olan İsmail Can Akdeniz ismi verilirken, etkisiz hale getirilen teröristleden birinin ilk belirlemelere göre Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz’in şehit eden Amara Guyi kod adlı Ayşe Kapar olduğu belirlendi.

Konut kredisi Nisan ayı faiz oranları ne 2024? 120 ay vade 1.5 Milyon TL hesaplamaları... Konut kredisi Nisan ayı faiz oranları ne 2024? 120 ay... Haberi Görüntüle

SÜLEYMAN SOYLU OPERASYONU TAKİP ETTİ

Operasyonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde bulunan Jandarma Hareket Merkezinden Jandarma SİHa tarafından belirlenen teröristlerin etkisiz hale getirilmesini adım adım izledi, bölgedeki jandarma birliklerinden bilgi aldı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading