Yandex Metrica

Son dakika: Şehitlerimizin intikamı alındı! 22 terörist yok edildi

Son dakika: Şehitlerimizin intikamı alındı! 22 terörist yok edildi

Son dakika haberleri... Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesindeki hudut hattında 2 askerin şehit olmasının ardından, bölgede şu ana kadar 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 19:41

Suriye'nin Ayn el-Arap bölgesindeki teröristler dün Çiçekalan Hudut Karakolu'na roketli saldırı düzenlemişti. Hain saldırıda Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu şehit olmuş, 4 asker de yaralanmıştı. Yaralı askerlerden Topçu Söz. Er Enes Gazi Özdemir, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi ve şehit oldu.

Survivor bugün neden yok 18 Nisan? Bu akşam Survivor yeni bölüm var mı? Survivor bugün neden yok 18 Nisan? Bu akşam Survivor yeni... Haberi Görüntüle

22 TERÖRİST YOK EDİLDİ

Kahraman askerlerimiz hain saldırıya misliyle karşılık verdi ve şehitlerimizin intikamnı aldı. Bölgede şu ana kadar 22 teröristin etkisiz hale getirildi.

Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Haberi Görüntüle

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Birecik/Şanlıurfa hududunda 2 kahraman silah arkadaşımızın şehit olduğu terörist saldırısının ardından bölgede belirlenen hedefleri vurmaya devam ediyoruz. Şu ana kadar bölgede 22 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek" ifadelerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading