Yandex Metrica

Son dakika: Rüşvet ve usulsüzlük iddiasıyla gözaltına alınan CHP'li Ender Sevinç tutuklandı

Son dakika: Rüşvet ve usulsüzlük iddiasıyla gözaltına alınan CHP'li Ender Sevinç tutuklandı

Son dakika haberine göre, belediyede rüşvet ve usulsüzlük yaptığı yönündeki iddialar üzerine gözaltına alınan Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediye Başkanı CHP'li Ender Sevinç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sevinç hakkında, belediyede çalışan kadınlara cinsel tacizde bulunduğu iddiasına dair de dava açılmıştı.

Gündem

23.01.2024, 18:23

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan 13 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden 7'si tamamlanan işlerden sonra serbest bırakıldı. Başkan Sevinç'in de aralarında yer aldığı 6 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Ekipler operasyonda el geçirilen evrakı delil torbaları ile adliye binasına taşıdı.

İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! Haberi Görüntüle

YAKINLARI GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Jandarma ve polis ekipler adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Sevinç'in yakınları basın mensuplarına tepki gösterdi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: İliç için Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri belli oldu Resmi Gazete'de yayımlandı: İliç için Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri belli... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ BAŞKAN TUTUKLANDI

Savcılıktaki işlemlerinin tamamlanmasından sonra Sevinç, tutuklama talebiyle sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Diğer 5 şüphelinin adliyedeki işlemlerinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme Haberi Görüntüle

CİNSEL TACİZ SUÇUNDAN DA YARGILANIYOR

Sevinç hakkında, belediyede çalışan 4 kadını taciz ettiği gerekçesiyle 34 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Mağdur kadınlardan biri Sevinç'in kendisine "Seni işe ben aldım. Vefa borcu olarak seni istiyorum" dediğini belirtmiş, bir başka sekretere de "Fotoğraflarımı başkalarına göstererek 'sekreter dediğin böyle olur' deyip duruyordu" ifadelerini kullandı.

Antalya'da teleferik neden düştü? Teleferik kazası neden, nasıl meydana geldi? Antalya'da teleferik neden düştü? Teleferik kazası neden, nasıl meydana geldi? Haberi Görüntüle

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN GÖREVDEN ALINDI

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan Sevinç hakkındaki "görevden uzaklaştırma" kararı, Anayasa'nın 127'nci maddesi ile 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 47'nci maddesi gereğince alındı.


Loading