Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: PKK/PYD'ye kara harekatı ne zaman? Tarihi MGK sona erdi

Son dakika: PKK/PYD'ye kara harekatı ne zaman? Tarihi MGK sona erdi

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan ve terörle mücadele ile Suriye’nin kuzeyine olası kara harekatının konuşulduğu yılın son Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Toplamda 3 saat 10 dakika süren toplantının ardından yapılan açıklamada, terörle yurt içinde ve sınır ötesinde yapılacak mücadele vutgulanırken Yunanistan'a da uyarıda bulunuldu.

Gündem

23.01.2024, 20:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen yılın son Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısı, sona erdi.  3 saat 10 dakika süren toplantının ardından yazılı açıklama yapıldı.

MGK toplantısı sonrasında yayınlanan bildiride şu ifadelere yer verildi

"Bölgemizde hiçbir terör örgütünün varlığına ve etkinliğine müsaade edilmeyeceği, bunun için gereken her adımın kararlılıkla atılacağı hususu vurgulanmıştır. PKK-KCK-PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri başta olmak üzere milli birlik ve beraberliğimize, bekamıza yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı yurt içinde ve yurt dışında azim, kararlılık ve başarıyla icra edilen operasyonlar hakkında kurula bilgi sunulmuş ve ilave tedbirler müzakere edilmiştir.

Nusr-Et'e silahlı saldırıda 5 gözaltı: Suç örgütü elebaşı talimat vermiş Haberi Görüntüle

"TEK HEDEF TERÖR ÖRGÜTLERİDİR"

Yüce milletimizi ve eşsiz ülkemizi savunmak maksadıyla güney sınırlarımızda icra edilen operasyonların tek hedef terör örgütleridir. Yurt içinde ve yurt dışında, azim, kararlılık ve başarıyla icra edilen operasyonlar hakkında Kurul'a bilgi sunulmuş ve ilave tedbirler müzakere edilmiştir.

2024 KAHRAMANMARAŞ-NURHAK SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Nurhak'ta hangi... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN'A 'ADALAR' UYARISI

Diyalog tekliflerine kayıtsız kalan Yunanistan'dan gayri askeri statüdeki adaların silahlandırılması faaliyetlerine son vermesini beklediğimiz vurgulanmıştır.

Mahzen-23! Kaçakçılığa geçit yok: Interpol tarafından aranan 2 isme operasyon Haberi Görüntüle

ULUSLARARASI KURULUŞLARA KKTC'Yİ TANIMA ÇAĞRISI

 KKTC'nin Türk Devletleri Teşkilatı'na gözlemci statüsünde kabulünden memnuniyet dile getirilmiş, diğer uluslararası kuruluşlarla ülkelerden benzer adımları beklediğimiz ifade edilmiştir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading