Yandex Metrica

Son dakika: Ormanları yakan PKK'lıya MİT operasyonu! Kırmızı kategorideki terörist yok edildi

Son dakika: Ormanları yakan PKK'lıya MİT operasyonu! Kırmızı kategorideki terörist yok edildi

Son dakika haberleri... MİT, kırmızı kategoride aranan ve orman yangını eylemlerinden sorumlu olan PKK/KCK'lı Sabah Oğur'u, Suriye'nin Halep kentindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.

Gündem

14.03.2024, 20:30

PKK/KCK Başkanlık Konseyi'ne bağlı sözde 'Komalen Ciwan Koordinasyonu (Gençlik Topluluğu)' yönetiminde yer alan; sözde 'Ateşin Çocukları İnisiyatifi' sorumlularından ve İçişleri Bakanlığı'nın terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride bulunan, 'Şilan Emgihan' kod adlı Sabah Oğur, MİT bünyesinde kurulan özel ekibin takibine alındı.

Türkiye, Irak ve Suriye'de sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren, eylemlerde yer alan; örgüte yeni kadrolar kazandıran Oğur'un, Irak'tan Suriye'ye geçtiği tespit edildi. 

Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer yeni sezon çıkacak mı, bitti mi? Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer... Haberi Görüntüle

PKK'NIN KUNDAKÇISI YOK EDİLDİ

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) terör örgütüne karşı yeni bir nokta operasyona imza attı. Kırmızı kategoride aranan ve orman yangını eylemlerinden sorumlu olan PKK/KCK'lı Sabah Oğur, Suriye'nin Halep kentindeki operasyonla etkisiz hale getirildi.

Bayramın ikinci günü hava nasıl olacak? Meteorolojiden o illere sağanak yağış uyarısı geldi! İşte 11 Nisan Çarşamba il il hava durumu... Bayramın ikinci günü hava nasıl olacak? Meteorolojiden o illere sağanak... Haberi Görüntüle

BİRÇOK EYLEMİN TALİMATINI VERMİŞ

Sözde 'Suriye/Rojova 3'lü Koordinasyon' üyesi olan ve birçok eylemin talimatını veren Sabah Oğur'un kardeşi, PKK/KCK-PYD/YPG mensubu Zahra Oğur da 2010'da etkisiz hale getirilmişti. (DHA)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading