Yandex Metrica

Son dakika: Mustafa Şentop resmen açıkladı! Seçim tarihi belli oldu

Son dakika: Mustafa Şentop resmen açıkladı! Seçim tarihi belli oldu

Son dakika haberleri... Meclis Başkanı Mustafa Şentop muhalefet partilerinin 'erken seçim' iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şentop, "Seçimlerin normal tarihi 18 Haziran. Seçime yönelik bir karar alınsa bile bunun süresi 60 gündür. Seçimlerin öne alınmasıyla ilgili karar yetkisi hem mecliste hem cumhurbaşkanlığında var. 6 Nisan'dan önce seçim kararı alınmasını beklemiyorum." ifadesini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:13

Son dakika haberleri... Meclis Başkanı Mustafa Şentop muhalefet partilerinin 'erken seçim' iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şentop, konuya ilişkin şunları söyledi:

 "Seçimlerin normal tarihi 18 Haziran. Seçime yönelik bir karar alınsa bile bunun süresi 60 gündür.

Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin kullanacağı alternatif güzergahlar... Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin... Haberi Görüntüle

6 NİSAN'DAN ÖNCE BEKLEMİYORUM

Seçimlerin öne alınmasıyla ilgili karar yetkisi hem mecliste hem cumhurbaşkanlığında var. 6 Nisan'dan önce seçim kararı alınmasını beklemiyorum."

Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne kadar yıkılan bina var mı? Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜ'NE ADAY OLACAK MI?

Rusya Ukrayna arasındaki barış çabaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Nobel Barış ödülüne aday gösterdim. Benim bir başvurum var. Başka ülkelerden de başvurlar olacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading