Yandex Metrica

Son dakika: MSB kahreden haberi duyurdu! Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 5 askerimiz şehit oldu

Son dakika: MSB kahreden haberi duyurdu! Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 5 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını açıkladı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar sınır hattına gitti.

Gündem

05.02.2024, 13:35

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını açıkladı.

Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir? Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan... Haberi Görüntüle

3 ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ

MSB tarafından yapılan açıklamada "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 24 Mayıs 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" denildi.

Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

BAKAN AKAR SINIR HATTINDA

Pençe-Kilit operasyonunda teröristlerin hain saldırısı sonra üç askerin şehit olması sonrası bölgedeki karadan ve havadan operasyonları devam ettiği belirtildi. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise beraberindeki komutanlarla sınır hattına gitti. 

Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, olumsuz hava şartlarına rağmen bölgede operasyonlar karadan ve havadan devam ederken Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile sınır hattına gitti.

Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili sözlerine müfettiş görevlendirildi! Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili... Haberi Görüntüle

ŞEHİT SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Pençe Kilit operasyon bölgesinde 3 askerin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanan Piyade Teğmen Abdulkadir Güler hastanede şehit oldu" ifadeleri kullanıldı. 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada yaralanan Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay'ın da şehit düşmesi ile şehit sayısının 5'e yükseltildiği bildirildi. 

Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları... Haberi Görüntüle

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE MESAJI 

Bakan Akar, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan  Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan, Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya ve Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli için taziye mesajı yayımladı. Bakanlığın Twitter hesabından yayımlanan mesajda, "Kahraman silah arkadaşlarımız, 24 Mayıs 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading