Yandex Metrica

Son dakika: MSB acı haberi duyurdu! Harekât bölgesinde 2 asker şehit! 3 asker yaralı...

Son dakika haberleri... Irak kuzeyindeki Zap bölgesinde yürütülen Pençe-Kilit Harekâtı'nda PKK'lı teröristler tarafından açılan taciz atışı sonucu bir asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Bir Mehmetçik de üs bölgesinde nöbet tuttuğu sırada yıldırım düşmesi sonucu şehit düştü. ASELSAN tesisi açılışı için Konya'da bulunan Milli Savunma Bakanı Akar, şehit haberini alır almaz Ankara'ya döndü.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu bir asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Aynı bölgede bir asker de yıldırım düşmesi sonucu şehit düştü. Kahredici haberi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu.

Yaralı askerlerin derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı aktarılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" ifadesi kullanıldı.

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir,... Haberi Görüntüle

KAHRAMAN ŞEHİTLERİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Şehit Hakan Köroğlu 

Öte yandan hain saldırıda şehit düşen kahramanlardan birinin Afyonkarahisarlı Piyade Sözleşmeli Er Hakan Köroğlu (21) olduğu açıklandı.

Yaklaşık bir yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan Hakan Köroğlu'un şehadet haberi askeri erkan tarafından ailesine verildi.

Şehit Köroğlu'nun Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesi Gülistan Mahallesi'nde yaşayan babası Mahir Köroğlu'na İkmal ve Garnizon Komutanlığından Piyade Binbaşı Barış Dinçer, Başmakçı Kaymakamı Burak Yaylacı, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı tarafından şehadet haberi verildi.

Daha sonra eşiyle ayrı olan ilçeye bağlı Yaka köyündeki anne Hatice Kübra Yıldırım'a da acı haber ulaştırıldı.

Evine Türk bayrağı asılan şehit Köroğlu'nun bekar olduğu, Siirt 3'ncü Komando Tugay Komutanlığı personeliyken Kuzey Irak'a gittiği öğrenildi. Şehit Köroğlu'nun cenazesi Başmakçı İlçesinde toprağa verilecek.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem Yılmaz ısırılmış kurabiye olayı ne? Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem... Haberi Görüntüle

ÜS BÖLGESİNE YILDIRIM DÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanlığı diğer şehidin ise Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık olduğunu açıkladı. MSB sosyal medya hesabında taziye mesajı yayınladı. Işık'ın Irak kuzeyinde nöbet tuttuğu üs bölgesine yıldırım düşmesi sonucu şehit düştüğü öğrenildi. 

Konya-Seydişehir Ketenli Mahallesi nüfusuna kayıtlı Mustafa Işık'ın şehadet haberi ailesine Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin tarafından verildi.

Şehit Işık'ın Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı görevliyken Kuzey Irak'a gittiği, geçen yıl evlendiği ve 4 ay önce baba olduğu öğrenildi. 

Ortadoğu için önemli ziyaret! Hamas lideri Haniye Türkiye’ye geliyor Ortadoğu için önemli ziyaret! Hamas lideri Haniye Türkiye’ye geliyor Haberi Görüntüle

AKAR'DAN ANKARA'YA ACİL DÖNÜŞ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar şehit haberi sonrası Ankara'ya döndü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'da gerçekleştirdiği toplu açılışlar kapsamında ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası açılışına katılan Akar kentten hemen ayrılarak başkente geçti. Akar'ın TSK komuta kademesi ile Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nde toplantı halinde olduğu belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading