Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: MİT'ten DEAŞ'a ağır darbe! 11 terörist yakalandı

Son dakika: MİT'ten DEAŞ'a ağır darbe! 11 terörist yakalandı

Son dakika haberleri... MİT, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde terör örgütü DEAŞ'a operasyon düzenledi. Operasyonda 11 DEAŞ'lı terörist yakalandı, çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi.

Gündem

23.01.2024, 20:05

Şanlı Türk ordusunun terör örgütleriyle olan amansız mücadelesi devam ederken Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı Harekatı bölgesine düzenlenen operasyonla 11 PKK'lı kıskıvrak yakalandı.

DEAŞ unsurları tarafından Suriye’de misafirhane olarak kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde örgüt unsurlarının da yer aldığı 3 örgüt evi Suriye Milli Ordusu (SMO) ve MİT’in çalışmaları neticesinde tespit edildi.

Ömer Kerkez kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu? Ömer Kerkez nereli? Haberi Görüntüle

11 DEAŞ'LI YAKALANDI

MİT’in istihbarı ve operasyonel desteğiyle SMO’ya bağlı yerel güvenlik güçlerince Fırat Kalkanı Harekâtı alanında operasyonlar düzenlendi.  Bu operasyonlar neticesinde 11 DEAŞ mensubu yakalandı, çok sayıda patlayıcı, silah ve mühimmat ele geçirildi.

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkanı adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: 2... Haberi Görüntüle

HÜCRE ÜYELERİNİN İTİRAFLARI

DEAŞ’lı hücre üyeleri; PKK/KCK-PYD/YPG uzantısı SDG kontrolündeki Haseke/Guveyran Cezaevi’ne yönelik DEAŞ unsurlarınca gerçekleştirilen saldırılara lojistik ve askeri destek sağladıklarını itiraf ettiler.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı: Ana sütü... Haberi Görüntüle

İŞTE ELE GEÇİRİLEN MÜHİMMATLAR

Operasyonlar neticesinde; teknik kapasitesi ve patlama etkisi yüksek, profesyonelce hazırlanmış ve yaklaşık 30 bin ABD doları değerinde olduğu anlaşılan 4350 adet elektrikli fünye, 986 adet programlanabilir entegre cihazı, 665 adet devre kartı, Voltmetre, Devre elemanları, Devre kontrolü için LED’ler ve lehim aletinin de aralarında bulunduğu çok sayıda teknik malzeme ele geçirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading