Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Metereolojiden korkutan yağış uyarısı! '100 kilogram bekleniyor'

Son dakika: Metereolojiden korkutan yağış uyarısı! '100 kilogram bekleniyor'

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden bugün (15 Ekim) için yapılan uyarılarda, yurdun birçok bölgesinde rüzgar ve yağış beklendiği açıklandı. Yağışların, İstanbul ve Marmara'da öğleden sonra daha da etkili olacağı açıklanırken Antalya için ayrıca uyarı yapıldı ve kuvvetli yağışlara dikkat çekildi. Ayrıca uzmanlar da yaptığı açıklamalar ile önemli uyarılarda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:56

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve uzmanlar, bugün beklenen hava durumuna ilişkin uyarılar yaptı. Türkiye'nin büyük bir bölümü yağışlı ve rüzgarlı havanın etkisi altına girerken İstanbul ve Marmara için öğleden sonra kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı.

Uzmalar da sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde beklenen hava durumuna değinirken Antalya için özellikle uyarılarda bulundu.

Ramazan'ın son günü ne zaman, hangi tarih 2024? Ramazan ayı... Haberi Görüntüle

"10 KİLOGRAM YAĞIŞ BEKLENİYOR"

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Twitter hesaından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Antalya'yı etkileyecek olan cephe yaklaşıyor. Özellikle akşam ve gece yağış çok kuvvetli. Merkezde 100 kilogram yağış bekleniyor. Su baskını yaşanma ihtimali yüksek.

İstanbul'da rüzgâr öğleden sonra kuvvetli esecek. Anlık hamleleri etkili olacak. Hava beklenenden daha soğuk şu anda. Hastalık riski var. Rüzgâr ile daha da üşütücü olacak. Akşam yağmur etkisini artıracak tekrar.

Düğüm dizisi 8. bölüm ne zaman çıkacak? Düğüm 1. sezon... Haberi Görüntüle

"SU BASKINLARI OLUŞABİLİR"

Twitter'daki hava durumu paylaşımlarıyla bilinen "Hava Forum" isimli hesaptan yapılan açıklamada da şu uyarılar yapıldı:

Antalya ve çevresi dikkat! Uydu görüntüsündeki devasa bulut kütlesine bakın. Yağış yüklü bu kütle şu an Antalya hattına doğru yolda. Akşam, gece ve pazar sabahı gök gürültülü kuvvetli sağanak yağmur bekliyoruz. Yerel olarak istenmeyen görüntüler (su baskınları) oluşabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading