Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Meteoroloji il il açıklayarak uyardı! Olumsuzluklara dikkat!

Son dakika: Meteoroloji il il açıklayarak uyardı! Olumsuzluklara dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki haftanın hava tahmin raporlarını yayınlayarak gerçekleşebilecek çığ olaylarına karşı 33 ilde yaşayan vatandaşları uyardı.

Gündem

23.01.2024, 18:43

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugün ve yarın için 33 ile çığ uyarısında bulundu. Hava olayını sarı kodla duyuran Meteoroloji, vatandaşlara uyarı da yaptı.

Meteoroloji'nin sarı kodla uyardığı 33 il arasında Ağrı, Artvin, Bitlis, Çorum, Erzincan, Giresun, Kars, Malatya, Ordu, Samsun, Sinop, Tokat, Tunceli, Zonguldak, Şırnak, Ardahan Düzce, Amasya, Bingöl, Bolu, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Kastamonu, Muş, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Van, Bayburt, Bartın ve Karabük bulunuyor.

Beklenen İstanbul depremi kapıda! Naci Görür 'Çok üzüleceğiz' diyerek o... Haberi Görüntüle

DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNMALI

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu dik yamaçlarda çığ riski olmasından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Ülkemiz genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı görülmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Şişli'de iftar çadırı kuruldu mu, kurulacak mı? 2020 Şişli Ramazan... Haberi Görüntüle

BUZLANMA VE DON OLABİLİR

Ülkemiz genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı görülmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Milyonlarca öğrenciye müjde geldi: 1 Nisan'da okullar tatil! Yerel seçim... Haberi Görüntüle

MARMARA'DA MEVSİM NORMALLERİNE GEÇİŞ OLACAK

29 Ocak-4 Şubat arasında hava sıcaklıklarının iç kesimlerde biraz artacağı, Marmara'da mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading