Yandex Metrica

Son dakika: Meral Akşener son toplantıda yaşananları detaylarıyla anlattı! Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı...

Son dakika: Meral Akşener son toplantıda yaşananları detaylarıyla anlattı! Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı...

Son dakika haberleri... İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 6'lı masanın son toplantısında yaşanılanları ilk kez anlattı. Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı kamuoyu araştırması yapılmasını istediği için Kılıçdaroğlu'nun hiddetlenip bir anda ayağa kalktığını söyledi. 

Gündem

23.01.2024, 20:32

Son dakika haberleri... Çok ağır açıklamalar yaparak 6'lı masayı dağıtan Meral Akşener, o gün yaşanılanlara ilişkin ilk kez açıklama yaptı. 

Candaş Tolga Işık'a konuşan Akşener, kendisinin Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için kamuoyu yoklaması yaptırmak istediğini duyduğunda Kılıçdaroğlu'nun birden hiddetlenip ayağa kalktığını söyledi. Meral Akşener, tansiyonun bir anda yükseldiğini, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın araya girip yatıştırmaya çalıştığını ifade etti.

İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı kayıt altına aldı' İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı... Haberi Görüntüle

O GÜNE KADAR CUMHURBAŞKANI ADAYI İSMİ KONUŞULMAMIŞTI

İşte Akşener'in o konuşması...

"O güne kadar hiçbir şekilde Kemal Bey ya da başkası cumhurbaşkanı adayı ismi konuşulmamıştı. O gün masaya oturduk. Baktım ki benim dışımdaki herkesle Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı görüşülmüş, anlaşılmış.

İstanbul'un göbeğinde skandal görüntüler! Kamyonlara yüklendi:  Piyasa sürülseydi vatandaşlar yiyecekti! İstanbul'un göbeğinde skandal görüntüler! Kamyonlara yüklendi: Piyasa sürülseydi vatandaşlar yiyecekti! Haberi Görüntüle

ADAYLIĞININ ORTAK BİR YAZILI AÇIKLAMAYLA DUYURULMASINI TALEP ETTİ

Söz en son bana gelene kadar herkes Kemal Bey'in adaylığını dile getirdi. Bana söz gelince 'Bizim anketlerde Yavaş ve İmamoğlu çıkıyor. Ama isterseniz bir kamuoyu araştırması yapalım ona göre hareket edelim' dedim. Kılıçdaroğlu kabul etmedi bu önerime hiddetlenip ayağa kalktı. Kendi adaylığının bugün ortak bir yazılı açıklamayla duyurulmasını talep etti. Ben de partime sormadan böyle bir karar veremem dedim. Siz imzalamayın o zaman biz imzalarız duyururuz deyince ben masadan kalkayım o halde dedim. Siz bilirsiniz dedi. Ali Bey tansiyonu düşürmek için araya girdi. Ve aday isminde değil ama adaylık konusunda bir mutabakata varıldığına dair bir metne imza atıldı"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading