Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Marmaris'te çıkan yangınla ilgili yakalanan şüpheli tutuklandı

Son dakika: Marmaris'te çıkan yangınla ilgili yakalanan şüpheli tutuklandı

Son dakika haberleri... Marmaris'teki orman yangınının şüphelisi olarak gözaltına alınan 34 yaşındaki S.A, Muğla İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesine sevk edildi. İşlemlerin ardından tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi.

Gündem

23.01.2024, 19:27

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının 3'üncü gününde, 3 noktada devam eden alevlere günün ilk ışıklarıyla havadan müdahale başladı. Rüzgarın öğleden sonra etkisini artırması beklendiği için alevlerin o saatlere kadar kontrol alınmasına çalışılırken, kritik saatler başladı. 

Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha! 2.Prototip İlk... Haberi Görüntüle

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Hisarönü Mahallesi Bördübet ve Yedi Adalar bölgesinde 21 Haziran'da 20.00 sıralarında çıkan yangınla ilgili Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında yakalanan 34 yaşındaki S.A, Muğla İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesine sevk edildi. İşlemlerin ardından tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi.

Irak’ın kuzeyine terör operasyonu! Çok sayıda PKK'lı öldürüldü Haberi Görüntüle

2 BENZİN BİDONU ELE GEÇİRİLMİŞTİ

Yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırma kapsamında çok sayıda kamera kaydını, fotokapanları ve plaka tanıma sistemlerini inceleyen ekipler, şüpheli görülen S.A'nın yakalanması için çalışma başlatmış ve zanlı, dün saat 16.30'da Bördübet Saklıkoy mevkisinde ormanlık alanda bulunmuştu. Alkollü olduğu belirlen S.A, gözaltına alınırken saklandığı yerdeki ağaçlık alanda, 2 benzin bidonu ele geçirilmişti.

Ömer Kerkez kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu? Ömer Kerkez nereli? Haberi Görüntüle

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Şüpheli S.A'nın ilk sorgusunda, ailevi sorunlar yaşadığını, babasının bölgede bulunan arazisini sattığını, babası tarafından dışlandığını ve bu nedenle yangın bölgesinde 3 ayrı noktaya sigara izmariti atarak yangın çıkardığını itiraf ettiği, ayrıca şüphelinin ateşin içine girerek intihar etmek istediğini söylediği belirtilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading