Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika! Mardin'deki kazada gözaltına alınan 2 tır şoförü tutuklandı

Son dakika! Mardin'deki kazada gözaltına alınan 2 tır şoförü tutuklandı

Derik ilçesinde freni arızalanan tır iki araca çarptıktan sonra kalabalığın arasına dalmıştı. 20 kişi hayatını kaybettiği kazayla ilgili gözaltına alınan 2 tır sürücüsü tutuklandı.

Gündem

02.02.2024, 17:42

Mardin'in Derik ilçesinde akaryakıt istasyonu yakınında meydana gelen kazada freni boşalan tır önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Kaza yerine polis ve itfaiye ile 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazazedelere yardım eden görevliler ile çevrede toplanan vatandaşlara da arkadan gelen başka bir tır çarptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim çağrısı: Sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna... Haberi Görüntüle

20 KİŞİNİN KATİLİ OLDULAR

Meydana gelen kazada 1'i polis memuru toplam 20 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi yaralandı. Kazanın meydana geldiği yol ulaşıma açılırken, bölgede bazı yol ve kaldırımların hasar gördüğü, tırın çarptığı bir kahvehanenin ise kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Kirli ittifak bir kez daha kanıtlandı: CHP'li isimler kendi adayları... Haberi Görüntüle

DİYARBAKIR'A NAKLEDİLMİŞLERDİ

Kazaya neden olan iki tır sürücüsü gözaltına alınmış, Derik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da soruşturma başlatılmıştı.  Güvenlik sebebiyle Diyarbakır'a getirilen sürücüler, ifadeleri alındıktan sonra Derik Savcılığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandılar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading