Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Malatya Pütürge'de peş peşe korkutan depremler

Son dakika: Malatya Pütürge'de peş peşe korkutan depremler

Son dakika haberleri... AFAD verilerine göre; Malatya Pütürge'de saat 04.34'te 4,7 büyüklüğünde, 05:13'te de 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:34

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi gününden bu yana deprem fırtınasının içinden geçerken AFAD'dan son dakika açıklaması geldi ve Malatya peş peşe sallandı.

AK Parti tarihi buluşmaya hazırlanıyor! 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nin ayrıntıları... Haberi Görüntüle

MALATYA'DA PEŞ PEŞE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 04.34'te 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yine Pütürge'de saat 05.13'te de 4,5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremlerin yaklaşık 10 ve 8 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Son dakika: İstanbul'da patlama! Ekipler bölgede Haberi Görüntüle

AFAD: AN İTİBARIYLA OLUMSUZ BİR DURUM BULUNMAMAKTADIR

AFAD'dan yapılan açıklamada, Pütürge'de meydana gelen deprem sonrası olumsuz bir durum olmadığı belirtilerek, "Malatya ilimizin Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Düğüm 2. sezon ne zaman? Düğüm dizisi bitti mi? Yeni... Haberi Görüntüle

HATAY DA SALLANDI

Öte yandan Hatay'ın Hassa ilçesinde de saat 05.23'te 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Hatay'ın Hassa ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Depremin 11,52 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading