Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Kırmızı bültenle aranan bir firari daha yurt dışında yakalanıp Türkiye'ye getirildi

Son dakika: Kırmızı bültenle aranan bir firari daha yurt dışında yakalanıp Türkiye'ye getirildi

Son dakika haberleri... INTERPOL-EUROPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Serkan Akbaba Almanya'da yakalanıp Türkiye'ye getirildi. Akbaba, Kasten öldürme ve kasten yaralama suçlarından tüm dünyada aranıyordu.

Gündem

23.01.2024, 20:08

Son dakika haberleri... İnterpol-Europol Daire Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, kasten öldürme ve kasten yaralama gibi suçlar sebebiyle tüm dünyada aranan Serkan Akbaba isimli şahıs, Almanya'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

İnterpol-Europol Daire Başkanlığı'nın yaptığı paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Kasten Öldürme ve Kasten Yaralama" suçlarından firari olarak aranan Serkan Akbaba hakkında İnterpol-Europol Daire Başkanlığımızca Kırmızı Bülten çıkartılmış ve yurt dışında olduğunun tespit edilmesi üzerine Almanya'nın Mannheim şehrinde yakalaması sağlanmıştır.

Dev operasyon! Bakan Yerlikaya duyurdu: 63 ilde 852 silah ele... Haberi Görüntüle

FRANKFURT'TA TESLİM ALINDI

Ayrıca 'Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olma', 'Birden Fazla Kişi İle Tehdit, Kaçakçılık, Basit Yaralama' suçlarından da aranan Serkan Akbaba, 30.11. 2022 tarihinde İnterpol-Europol Daire Başkanlığımız görevlileri tarafından Almanya'nın Frankfurt şehrinden teslim alınarak aynı gün adli makamlara sevk edilmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir."

CHP'de kiriz üstüne kiriz: CHP'li doktor Kerimoğlu, İmamoğlu'na teşhisi koydu:... Haberi Görüntüle

BODRUM'UN ÜNLÜ MEKANLARINDA SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİRDİ

Almanya'da yakalanan Firari Akbaba, Bodrum Türkbükü'nde bulunan iki turistik ünlü mekanda düzenlenen iki silahlı saldırının zanlısı olarak aranıyordu lakin zanlının birçok farklı suçtan hakkında yakalama kararı bulunuyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading