Yandex Metrica

Son dakika: Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika: Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika gelişmesine göre; Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. Korkunç kazada 6 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

Gündem

23.01.2024, 19:30

Son dakika! Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi.

Nilüfer Turizm firmasına ait Kırklareli-İstanbul seferini yapan 16 ABE 743 plakalı otobüs, ilçe çıkışında şarampole devrildi. Bölgeye çok sayıda sağlık, güvenlik ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çok sayıda yaralı hastaneye kaldırıldı.

Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan... Haberi Görüntüle

6 KİŞİ ÖLDÜ 25 KİŞİ YARALANDI

Vali Ekici, Edirne'den Bodrum'a giden yolcu otobüsünün şarampole devrildiğini, kazada 1'i çocuk 6 kişinin yaşamını yitirdiğini, 25 kişinin de yaralandığını ifade etti.

İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... Haberi Görüntüle

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, yolcu otobüsünün şarampole devrildiği ve 25 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybeden 6 kişinin kimlikleri belli oldu. Otobüs şoförü İbrahim Güner ile Sabahattin İğdi, Özcan Bayraktaroğlu, Ceyhun Erol, Caner Üste ve Berat Çiftçi'nin kazada yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Emniyet görevlisi DEM Partili vekil ile tartıştı: Sen bu milletin vekili değilsin Emniyet görevlisi DEM Partili vekil ile tartıştı: Sen bu milletin... Haberi Görüntüle

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Yaralı 25 kişinin tedavileri ise Kırklareli merkez, Lüleburgaz ve Babaeski ilçeleri ile Tekirdağ'daki hastanelerde sürüyor. Kırklareli Valisi Birol Ekici de hastanelerde tedavi gören yaralılara 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading