Yandex Metrica

Son dakika: Kilis'teki Öncüpınar sınır kapısı bölgesine roketli saldırı

Son dakika haberleri... Kilis'teki Öncüpınar sınır kapısı bölgesine Suriye'nin kuzeyinden atılan 8 roket düştü. YPG-PKK'lı teröristlerce yapılan saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadı.

Gündem

23.01.2024, 20:20

Suriye'nin kuzeyindeki eli kanlı terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca atılan roketler, Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesindeki boş araziye düştü. Roketli saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Bölgede önlemlerini artıran güvenlik güçleri, belirlenen terör hedeflerini ateş altına aldı.

Sınır kapısındaki tır şoförlerinden Savaş Kutay, sınır bölgesindeyken patlama sesleri duyduklarını ve duvar kenarlarına geçerek korunmaya çalıştıklarını belirtti.

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya... Haberi Görüntüle

''SINIR KAPISININ HER TARAFINDAN SES DUYULDU''

Savaş Kutay, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Sınır kapısının her tarafından ses duyuldu, dumanları da gördük. Tır şoförü olduğumuz için araçlarımızı içeriye bırakıp dışarı çıkarken olay yaşandı." 

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti, neden? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti,... Haberi Görüntüle

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Kilis Valiliği de yaşanan gelişme sonrası yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "PKK/PYD/YPG/KCK terör örgütü tarafından 20.01.2023 tarihinde saat 17.50 sularında Suriye tarafından ülkemize atılan toplam 8 adet Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA) Kilis’te Öncüpınar bölgemize düşmüştür. Herhangi bir can kaybımız ve yaralımız bulunmamaktadır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading