Yandex Metrica

Son dakika: Kaz Dağları'nda çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Son dakika: Kaz Dağları'nda çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Son dakika haberleri... Kaz Dağları'nda orman yangını çıktı. 19 arazöz, 3 su ikmal aracı ve 3 dozer ile karadan, 3 helikopter ile bölgeye müdahale edildi. 3 saatlik müdahalenin ardından yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

Gündem

23.01.2024, 22:15

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yer alan Kaz Dağları'nda Mehmetalan ve Ortaoba mahalleleri Üçtaş mevkii yakınlarında iki ayrı noktada orman yangını çıktığı bildirildi.  

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

İLK MÜDAHALE HAVADAN YAPILDI

Orman Bölge Müdürlüğü'nün yangına müdahale için çalışma başlattığı belirtildi. yangına ilk müdahale helikopter ile havadan yapılırken bir helikopter, 13 arazöz, bir su ikmal aracı ve iki dozerle müdahalenin devam ettiği bildirildi.

23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem yapılır mı? 23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem... Haberi Görüntüle

TAKVİYE EKİPLER GÖNDERİLDİ

Yangının olduğu bölgeye ek olarak 3 helikopter, 6 arazöz, bir su ikmal aracı, iki ilk müdahale aracı, bir dozer ve bir kara ekibi yönlendirildi. Ekiplerin yangın söndürme çalışmaları devam ediyor. 

21 saat mahsur kaldı! Teleferik kazasından kurtuldu: Helikopterden iner inmez yeri öptü 21 saat mahsur kaldı! Teleferik kazasından kurtuldu: Helikopterden iner inmez... Haberi Görüntüle

KONTROL ALTINA ALINDI

Saat 12.08'de çıkan orman yangını 3 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındığı bildirildi. Bölgede soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeni ise araştırılmaya devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading