Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Kayıp hemşire Muhammet Aslan'ın cansız bedeni bulundu! Not bırakmış

Son dakika: Kayıp hemşire Muhammet Aslan'ın cansız bedeni bulundu! Not bırakmış

Son dakika haberi... 6 gündür kayıp olarak aranan hemşire Muhammed Arslan'ın cansız bedeni, ormanlık bir alanda bulundu. Soruşturmayı derinleştiren ekipler Arslan'ın intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duruyor.

Gündem

23.01.2024, 19:09

6 gündür aranan hemşire Muhammet Arslan’ın cansız bedeni Sultangazi’de ormanda bulundu. Arslan’ın kaybolduğu gün çalıştığı hastanedeki dolabına bir not bıraktığı ortaya çıktı.

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanı Muhammet Aslan'dan geçtiğimiz cuma gününden bu yana haber alınamıyordu. Kayıp Aslan'ı bulmak için kent ormanında ve Alibeyköy Barajı'nda arama yapıldı. Arslan’ın cansız bedeni Sultangazi’de ormanda bulundu.

Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne söylüyor? Bor insan sağlığına zararlı mı? Hangi gıdalarda bor var? Bor kansere yol açar mı? Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne... Haberi Görüntüle

İNTİHAR İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Öte yandan Arslan’ın kaybolduğu gün hastanedeki dolabına bir not bıraktığı ortaya çıktı. Sunucu Müge Anlı programında Arslan’ın notunu okurken “Bir veda notu gibi… ‘Dostlarım beni hatırlasın’ diye…” ifadelerini kullandı. Arslan'ın intihar ettiği ihtimalinin üzerinde durulduğu kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading