Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Kabil'deki patlamada ölü sayısı 60'a yükseldi

Son dakika: Kabil'deki patlamada ölü sayısı 60'a yükseldi

Afganistan’da tahliye işlemlerinin devam ettiği Kabil Havalimanı’nda iki patlama meydana geldi. Akşam saatlerinde ise üçüncü bir patlama daha yaşandığı bildirildi. Saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı 60'a, yaralıların sayısının ise 140'a yükseldi.

Gündem

23.01.2024, 17:53

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 60'a, yaralıların sayısının ise 140'a yükseldi.

Afganistan'da Taliban'ın kontrolü ele geçirmesinden sonra Kabil Havalimanı'ndaki tahliye işlemleri devam ederken bir patlama yaşandı. ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü John Kirby yaptığı açıklamada, havalimanında yaşanan patlamayı doğruladı.

Satılık bebek ilanı Türkiye'yi ayağa kaldırdı: Para hesabıma gelir, bebek... Haberi Görüntüle

KABİL CERRAHİ MERKEZİ: 60 YARALI HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Kabil Cerrahi Merkezi, Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı bölgesinde yaşanan patlamalardan sonra şu ana kadar 60 yaralının hastaneye getirildiğini duyuruldu.

Murat Kurum kendisinin ve ailesinin detaylı mal varlığını açıkladı! Haberi Görüntüle

PENTAGON'DAN KABİL'DEKİ PATLAMAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü John Kirby, Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı bölgesinde yaşanan patlamada yaşamını yitirenler arasında ABD'lilerin ve sivillerin bulunduğunu aktararak, “Abbey Kapısı'na kısa bir mesafedeki Baron Hotel'de veya yakınında en az bir patlama daha doğrulayabiliriz” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading