Yandex Metrica

Son dakika: İYİ Parti İl Başkanlığı'na saldıran kişi yakalandı

Son dakika: İYİ Parti İl Başkanlığı'na saldıran kişi yakalandı

Son dakika haberleri: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti İl Başkanlığına isabet eden saldırı ile ilgili failin yakalandığını bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İYİ Parti İl Başkanlığına isabet eden saldırı ile ilgili fail yakalandı." dedi.

'DEVLETİNİZE POLİSİNİZE İTİMAT EDİNİZ'

Bakan Soylu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sorumlu mevkidekilerin suçlamalarda bulunurken dikkatli olmaları gerekir. Bizim görevimiz yakalamak. Devletinize ve Polisinize itimat ediniz. Mahcup olursunuz.

 

BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN 2024 Elektrikler ne zaman gelecek? Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Beşiktaş... BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN... Haberi Görüntüle

KURŞUN HIRSIZA ATILMIŞ

İYİ Parti binasına isabet eden kurşunla ilgili titiz bir çalışma başlatan İstanbul Emniyeti, konunun İYİ Parti binasına yakın bir inşaatta hırsızlık teşebbüsü gerçekleştiğini tespit etti. Polisin tespitlerine göre; inşaatın bekçisi hırsızlığa teşebbüs eden kişileri kaçırmak için ateş açtı. O kurşun da İYİ Parti Binası'na isabet etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading