Yandex Metrica

Son dakika: İsveç için hesap vakti! Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağırıldı

Son dakika: İsveç için hesap vakti! Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağırıldı

İsveç’in Ankara Büyükelçisi, devlet televizyonunda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaretamiz içerikler sunan program nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

Gündem

23.01.2024, 19:53

NATO'ya girmek için Türkiye'nin tüm taleplerini kabul eden İsveç'in devlet televizyonu SVT'de skandal bir yayına yer verildi. 

Kanalın bir programına katılan PKK sempatizanı Kadir Meral Başkan Erdoğan'a skandal sözler sarf etti. 

Son dakika... AFAD duyurdu! Malatya'da korkutan deprem Son dakika... AFAD duyurdu! Malatya'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KARŞI SKANDAL HAKARET 

Meral konuşmasında, "Erdoğan, sen kendini yeni dönemin sultanı sanıyorsun, İsveç'ten rejim muhalifleri ve aktivistleri istiyorsun. Bunları sana ters geldiği için istiyorsun" diyerek skandal ifadelere yer verdi. 

Bunun yanı sıra konuşmanın sonunda da 'Yaşasın demokrasi' sloganları atıldı. 

Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Haberi Görüntüle

İSVEÇ İÇİN HESAP VAKTİ 

Diğer yandan skandal ifadelerin ardında, İsveç’in Ankara Büyükelçisi, devlet televizyonunda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaretamiz içerikler sunan program nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı! İşte başvuru şartları... KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı!... Haberi Görüntüle

NOTA VERİLDİ 

İsveç Büyükelçisi Herrström’e, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'ye yönelik (devlet televizyonundaki) hadsiz ve çirkin ifade ve görüntülerin kabul edilemez olduğu vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading