Yandex Metrica

Son dakika: İsveç Başbakanı Kristersson: Türkiye ile ziyaret konusunda anlaştık

Son dakika: İsveç Başbakanı Kristersson: Türkiye ile ziyaret konusunda anlaştık

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, yaptığı açıklamada Türkiye ziyaret için iki ülke arasında anlaşma yapıldığını belirterek, ziyaretin yapılacağı tarih ile ilgili daha sonra açıklama yapacağını belirtti.

Gündem

23.01.2024, 22:15

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Türkiye'ye düzenleyeceği ziyaret ile ilgili açıklamada bulundu. Kristersson, iki ülke arasında anlaşma yapıldığını belirterek, ziyaretin tarihi ile ilgili daha sonra açıklama yapacağını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti: Gündem Gazze ve İsrail-İran gerilimi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti:... Haberi Görüntüle

'ORTAK HAREKET ETMEMİZ DOĞAL'

Diğer yandan Kristerrson açıklamasında, "İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya katılım konusunda ortak hareket etmesi doğal" sözlerine yer verdi. 

Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan kimdir? Meral Özcan Bolu Belediyesi'ni neden protesto etti? Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan kimdir? Meral Özcan Bolu Belediyesi'ni... Haberi Görüntüle

'HIZLICA ONAYLANMASI GEREKİYOR'

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin ise açıklamasında, "Macaristan ve Türkiye'nin NATO başvurularını çok geç olmadan onaylaması önemli" sözlerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading