Yandex Metrica

Son dakika! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi duyurdu! Düşen helikopterden PKK'lı teröristlerin cesetleri çıktı

Son dakika! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi duyurdu! Düşen helikopterden PKK'lı teröristlerin cesetleri çıktı

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Duhok'ta dün düşen helikopterde bulunanların bir kısmının terör örgütü PKK mensupları olduğunu duyurdu.

Gündem

19.03.2024, 20:27

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Duhok'ta dün düşen helikopterde bulunanların bir kısmının terör örgütü PKK mensupları olduğunu duyurdu.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi tarafından bugün yapılan açıklamada, Duhok'ta dün düşen helikopterde bulunanların bir kısmının terör örgütü PKK mensupları olduğunu duyuruldu.

Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli, kaç yaşında? Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli,... Haberi Görüntüle

TSK'YA AİT HELİKOPTER O BÖLGEDE YOK 

Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri, bazı sosyal medya hesaplarındaki "Irak'ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait helikopterin düştüğü" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bazı internet siteleri ile terör örgütüne yakın bazı sosyal medya hesaplarında "Irak'ın kuzeyindeki Duhok'ta TSK'ya ait helikopterin düştüğü"ne ilişkin iddia yer aldı.

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu iddianın tamamen gerçek dışı olduğunu, TSK'ya ait o bölgede bir helikopter uçuşunun bulunmadığını kaydetti.

27 Nisan Manisa Kıraç konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Kıraç konseri bedava mı? 27 Nisan Manisa Kıraç konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

ÖLENLERİN TAMAMI TERÖRİST 

Yapılan ilk incelemelerde helikopterin Eurocopter AS350 tipi olduğu ve içinde bulunan kişilerin tamamının hayatını kaybettiğinin tespit edildiği bildirildi.

Helikopterdeki kişilerin PKK mensupları olduğu belirtilen açıklamada, olayla ilgili araştırmanın devam ettiği kaydedildi.

Hasan Açıkgöz kimdir? Müzisyen Hasan Açıkgöz neden öldürüldü? Hasan Açıkgöz kimdir? Müzisyen Hasan Açıkgöz neden öldürüldü? Haberi Görüntüle

ÖLEN TERÖRİSTLER KİM? 

Helikopterde 7 kişinin bulunduğu belirtildi.  Ayrıca ölen 7 teröristin kim olduğu belirlenemezken üst düzey teröristlerin de helikopterde bulunabileceği öne sürüldü. 

Yargıtay 17'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam edilecek Yargıtay 17'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam... Haberi Görüntüle

ÜÇ ÜLKE İLE GÖRÜŞÜLDÜ: HELİKOPTER KİMSENİN DEĞİL

Diğer yandan bölgede faaliyet gösteren IKBY'nin güvenlik kaynakları düşen helikopterin hangi ülkeye ait olduğunu tespit etmek için ABD, Türkiye ve DAEŞ ile koalisyon görev gücü içinde yer alan üç ülke ile temasa geçtiğini söyledi.

Helikopterin görüşülen ülkelere ait olmadığı öğrenilirken helikopterin Eurocopter AS350 tipi olduğunu ve DAEŞ ile mücadele kapsamında bölgeye gönderilenler arasında bulunduğu belirtildi. 

Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav yapılacak ÖSYM? Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav... Haberi Görüntüle

PKK'YA TESLİM EDİLMİŞTİ 

Ayrıca Talabani'nin lideri olduğu KYB'ye bağlı birimlere verildiği ve 15 ay önce düşen helikopter dışında aynı tipte bir helikopterin daha Süleymaniye'den PKK'nın Suriye kolu YPG/SDG'ye teslim edildiği belirtildi.

Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti yemekleri listesi yayınlandı! Türk mutfağından 5 yemek birden listede Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti... Haberi Görüntüle

ABD TERÖR ÖRGÜTÜNE 9 HELİKOPTER DAHA VERDİ 

Söz konusu helikopterin alçak irtifa ve radarlara girmeden uçuş yapabildiğine dikkat çeken yerel kaynaklar, bu helikopterlerin küçük ve 5 misafir kapasiteli olduğu için hareket kapasitesinin olduğunu vurguladılar. Dikkat çeken başka bir detay ise terör örgütüne bu helikopterlerden daha küçük nitelikte olan 9 adet daha helikopterin verildiği oldu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading