Yandex Metrica

Son dakika: İçmeler'deki yangın kontrol altına alındı

Son dakika: İçmeler'deki yangın kontrol altına alındı

Türkiye, yangınların beşinci gününe girerken Manavgat, Marmaris ve Bodrum dahil olmak üzere 9 ayrı noktada yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Gündem

23.01.2024, 21:57

Türkiye’nin pek çok farklı yerinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmaları beşinci günde de devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin verdiği bilgilere göre 30'u aşkın ilde 107 orman yangını çıktı, bunlardan 98'i beşinci gün itibariyle kontrol altına alındı. Manavgat, Marmaris, Bodrum dahil 9 bölgede yangın söndürme çalışmaları ise devam ediyor.

Yangından etkilenen alanlar 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan afet bölgesine acil ihtiyaçların karşılanması için 50 milyon lira gönderildiğini açıklamıştı. 

Yangınlarda 5'i Manavgat'ta, biri Marmaris'te olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti.

Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor? Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a... Haberi Görüntüle

İÇMELER'DE YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Bodrum'un İçmeler mahallesindeki yangın, dün akşam saatleri itibariyle tamamen kontrol altına alındı ve bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

İçmeler mahallesinde tersaneler ve otellerin bulunduğu bölgeye ulaşan yangın nedeniyle civardaki yerleşimler ve 5 yıldızlı 3 otel tahliye edilmişti.

Diğer yandan, Milas'ta başlayan ve Bodrum'un Mazı mahallesine ulaşan yangın ise etkisini sürdürüyor. İçmeler bölgesindeki yangın söndürme ekiplerinin, Mazı bölgesine aktarıldığı bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading