Yandex Metrica

Son dakika: İçişleri Bakanlığı: İkna çalışmaları sonucu 3 terörist daha teslim oldu

Son dakika: İçişleri Bakanlığı: İkna çalışmaları sonucu 3 terörist daha teslim oldu

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı terör örgütü PKK/KCK'den kaçan 3 kişinin daha ikna çalışmaları sonucu güvenlik güçlerine teslim olduğunu bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 22:16

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı, PKK/KCK üyesi 3 teröristin daha ikna çalışmaları sonucu teslim olduğunu duyurdu. Bakanlık koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğ ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmalarında teslim olan 3 kişiden birinin MLKP ve diğer ikisinin ilse PKK/KCK üyesi olduğu bildirildi. 

Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak için SGK'ya sahte belge sunan 182 kişi hakkında soruşturma başlatıldı! Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak... Haberi Görüntüle

SURİYE VE IRAK'TA FAALİYET YÜRÜTÜYORLARDI

Teslim olan 3 teröristin 2010 ve 2014 yıllarında örgütlere katıldığı ve Suriye ve Irak'ta faaliyet yürüttükleri tespit edildi.

16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman? Gökhan Tepe konseri nerede yapılacak, bedava mı? 16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman?... Haberi Görüntüle

116 TERÖRİST TESLİM OLDU

Örgütten kaçarak teslim olan bu 3 kişi ile birlikte 2022 yılı içinde ikna yolu ile teslim olan örgüt mensuplarının sayısı 116'ya yükseldi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading