Yandex Metrica
Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Suriye'de 13 DEAŞ'lı 5 PKK'lı terörist yakalandı

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Suriye'de 13 DEAŞ'lı 5 PKK'lı terörist yakalandı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Suriye'nin Cerablus ve Bab bölgelerinde yapılan operasyonlarda DEAŞ'ın sözde maliye emirinin de aralarında olduğu 18 teröristin yakalandığı bildirildi.

Gündem

23.01.2024, 20:08

İçişleri Bakanlığı, Suriye Cerablus ve El Bab bölgesinde, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı takip ve koordinesinde; 13 DEAŞ ve 5 PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubunun yakalandığını duyurdu.

Survivor Yunus Emre'nin eşi düşük mü yaptı? 2024 Yunus Emre'nin... Haberi Görüntüle

10 KİLOGRAM PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ 

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığının takip ve koordinesinde Suriye Görev Gücü Cerablus ve El-Bab Jandarma Danışman Komutanlıkları unsurlarınca istihbari çalışmalar yapıldı.

Cerablus ve Bab bölgesinde 3 Aralık'ta gerçekleştirilen operasyonlarda; taban genişletme, propaganda, eleman temini ile istihbarat toplama faaliyetleri yürüten ve aynı zamanda da eylem arayışı içerisinde olduğu değerlendirilen aralarında örgütün sözde maliye emirinin de bulunduğu 13 DEAŞ'lı terörist yakalandı.

2024 MANİSA-AHMETLİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Ahmetli'de hangi... Haberi Görüntüle

5 PKK'LI TERÖRİST YAKALANDI 

Aynı gün Münbiç bölgesinden eylem amaçlı Cerablus bölgesine gönderildiği tespit edilen 5 PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu da gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda patlamaya hazır 10 kilogram el yapımı bomba düzeneği, 4 bomba elektronik devre kartı, kalaşnikof piyade tüfeği, tabanca ve 253 fişek ele geçirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading