Yandex Metrica

Son dakika: İBB'den suya yüzde 25 zam! Belediye meclisinde onaylandı

Son dakika: İBB'den suya yüzde 25 zam! Belediye meclisinde onaylandı

Son dakika haberleri... İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde, İSKİ su fiyatlarına yüzde 25 zam yapılması kararı onaylandı.

Gündem

23.01.2024, 20:06

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde, İSKİ su fiyatlarına yüzde 25 zam yapılması kararı onaylandı.

İBB Meclisi, Kasım ayı toplantılarının 5'inci birleşimini Saraçhane Başkanlık Binası Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

CHP'li isimden skandal gaf! CHP'li belediye başkanına 'Cemil Bayık' dedi CHP'li isimden skandal gaf! CHP'li belediye başkanına 'Cemil Bayık' dedi Haberi Görüntüle

İSKİ'NİN 2023 BÜTÇESİ BELİRLENDİ

Meclis 1'inci Başkanvekili Zeynel Abidin Okul Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, İSKİ Genel Müdürlüğü'nün 2023 Yılı Bütçesi, Yatırım ve Performans Programı ele alındı. Meclis üyelerine bütçe ve yatırımlarla ilgili bir sunum gerçekleştiren İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa İSKİ Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı gider bütçesini 32 milyar 836 milyon lira, gelir bütçesini 30 milyar 820 milyon lira olarak belirlediklerini, aradaki 2 milyar 16 milyon liralık eksik ise iç ve dış finansman ile karşılayacaklarını aktardı.

Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

OY BİRLİĞİ İLE ALINDI

Mecliste yapılan konuşmalarının ardından su zammı görüşüldü. Oy birliği ile meclisten geçen yeni tarifelere göre İstanbul'da su birim fiyatına yüzde 25 oranında zam yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading